Hazırlık maçı zaten yorulacak şekilde oynamaya gerek yok. Benim derdim Kerem yok o zaten. Kerem ard arda maç oynayınca yorulan bir tip değil. Arda Güler ve Kerem için izlerim ben milli takımı, yoksa yensek bile zevk alamam maçlarda. İzlemeye değer çok futbolcu yok.3 gün sonra maç var çünkü.
İlk dakikalarda çok kötüydü sonradan toparladı.Ferdi hariç takımda top oynayan yok.
Dakika 10'da başladım maça.İlk dakikalarda çok kötüydü sonradan toparladı.
Kerem en çok dinlenmeye ihtiyacı olan oyunculardan. Diğer oyunculaır bu maç görmesi bir açıdan iyi.Hazırlık maçı zaten yorulacak şekilde oynamaya gerek yok. Benim derdim Kerem yok o zaten. Kerem ard arda maç oynayınca yorulan bir tip değil. Arda Güler ve Kerem için izlerim ben milli takımı, yoksa yensek bile zevk alamam maçlarda. İzlemeye değer çok futbolcu yok.
As kadroyla oynuyoruz şuan Kerem yok sadece oda hoca tercihi olabilir. Hakan kadrodan çıkarıldı onun yerine de Emre Akbaba denedi gayet normal.Hazırlık maçı zaten yorulacak şekilde oynamaya gerek yok. Benim derdim Kerem yok o zaten. Kerem ard arda maç oynayınca yorulan bir tip değil. Arda Güler ve Kerem için izlerim ben milli takımı, yoksa yensek bile zevk alamam maçlarda. İzlemeye değer çok futbolcu yok.