Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

3 gün sonra maç var çünkü.
Hazırlık maçı zaten yorulacak şekilde oynamaya gerek yok. Benim derdim Kerem yok o zaten. Kerem ard arda maç oynayınca yorulan bir tip değil. Arda Güler ve Kerem için izlerim ben milli takımı, yoksa yensek bile zevk alamam maçlarda. İzlemeye değer çok futbolcu yok.

Hazırlık maçı zaten yorulacak şekilde oynamaya gerek yok. Benim derdim Kerem yok o zaten. Kerem ard arda maç oynayınca yorulan bir tip değil. Arda Güler ve Kerem için izlerim ben milli takımı, yoksa yensek bile zevk alamam maçlarda. İzlemeye değer çok futbolcu yok.
Kerem en çok dinlenmeye ihtiyacı olan oyunculardan. Diğer oyunculaır bu maç görmesi bir açıdan iyi.
Zorluk seviyesi çok düşük bir maçta görmek anlamsız olur.

Kerem de ikinci yarı vs. oynar belki ama bu maç komple dinlense daha iyi olur. Zaten üzerindeki aşırı baskı bambaşka mevzu.

As kadroyla oynuyoruz şuan Kerem yok sadece oda hoca tercihi olabilir. Hakan kadrodan çıkarıldı onun yerine de Emre Akbaba denedi gayet normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık