Gol kaçırıyor diye eleştiriyoruz bazen ama Santrafor olarak diğer özellikleri herkesin üstünde bu ligde...45 yaşındaki Dzeko'nun jübile sezonunda gösterdiği performansa şapka çıkardım
Gol kaçırıyor diye eleştiriyoruz bazen ama Santrafor olarak diğer özellikleri herkesin üstünde bu ligde...45 yaşındaki Dzeko'nun jübile sezonunda gösterdiği performansa şapka çıkardım
Tutmadığını ya da isabetsiz olduğunu da söylemedin.Şutun kaleyi tuttuğunu söylemedim ya da ortanın isabetli olduğunu.
Adam geçme ve bitiricilik hariç her alanda lig lideridir zaten. Elit seviyede geri kalan özellikleri. Ama biraz daha topa -5 km hızlı vurmaya devam ederse ekrana ekmek bıçağı saplayacağımGol kaçırıyor diye eleştiriyoruz bazen ama Santrafor olarak diğer özellikleri herkesin üstünde bu ligde...
Gol olursa Roben.E bu Roben
Kendine kızıyordu zaten maç sonu, daha iyi olacaktır. Şu sakatlar bir gelsin ileride daha rahat olacaktır.Adam geçme ve bitiricilik hariç her alanda lig lideridir zaten. Elit seviyede geri kalan özellikleri. Ama biraz daha topa -5 km hızlı vurmaya devam ederse ekrana ekmek bıçağı saplayacağım
Cengiz'i Robben ile eşdeğer tutacağını tahmin edemedim. Gerçi 15milyon verilen adam için bunları düşünmem gerekirdi.Tutmadığını ya da isabetsiz olduğunu da söylemedin.![]()
En azından hem 15 verilip hem de her gün 30 burger yiyip kulübü zarara sokmuyor.Cengiz'i Robben ile eşdeğer tutacağını tahmin edemedim. Gerçi 15milyon verilen adam için bunları düşünmem gerekirdi.![]()
Adam geçme ve bitiricilik hariç her alanda lig lideridir zaten. Elit seviyede geri kalan özellikleri. Ama biraz daha topa -5 km hızlı vurmaya devam ederse ekrana ekmek bıçağı saplayacağım