Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya'nın suyu bedava olduğu için dengeliyoruz biz. Hem suyunuz yok, hem 15 veriyorsunuz. Sonra da kafa yapıyor...
Su kurudu herhalde en son Dursun kara para aklıyordu kulüp üzerinden. :bilmem:

Ben de Fatih'in yalancısıyım.
Fatih Altaylı: "Dursun Özbek'in otelinden Galatasaray'a inanılmaz faturalar gelmiş. 4 milyon Euro deniyor. Geceliği 100 Euro olsa bu otelin, 20 oda kullansalar, 4 milyon Euro fatura için 2 bin gece kalmaları lazım. 5 yıl Galatasaray takımı, Dursun Özbek'in otelinde mi yaşadı?

Fatih Altaylı: "Dursun Özbek'in otelinden Galatasaray'a inanılmaz faturalar gelmiş. 4 milyon Euro deniyor. Geceliği 100 Euro olsa bu otelin, 20 oda kullansalar, 4 milyon Euro fatura için 2 bin gece kalmaları lazım. 5 yıl Galatasaray takımı, Dursun Özbek'in otelinde mi yaşadı?
15milyon kafa yapınca böyle bitti zannediyorsun işte.

Fatih'in başka sözleri de var, ama onlar senin işine yaramaz. FB hakkında falan var birkaç sözü.

Tete'ye dünya kadar imza parası ve maaş verdiler. Ligde 0 gol 1 asist yapmış 10 maçta. Hala Cengiz diyenler var ya... :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık