Cevap veremeyince aşk adamına mi salça olayim dedin.Picardi penaltı alamayınca, üstüne de Künefeyi yeyince iptal oldunuz iyice Selim belli oldu.![]()
Cevap veremeyince aşk adamına mi salça olayim dedin.Picardi penaltı alamayınca, üstüne de Künefeyi yeyince iptal oldunuz iyice Selim belli oldu.![]()
Manu yedeğini kendi takımın vazgeçilmez oyuncusu yapıp üstüne manuyu tarihin en kotusu köy takımı yapmak da bir başka karaymış.hahah
Cevap verecek bir şey yok, konunun başlangıcı boş yapmak ile başlıyor. İyi oyuncu yedek kalabilir ki adamın çıktığı maç sayısı ortada, bir de "Yedek sizin takımda en iyisi" gibi boş bir yorum yapılıyor. Adamların o mevkide sizden bizden fazla oyuncusu var. Yahu Torreira da yedekti Arsenalde, sizin takıma geldi tiyatrocu oldu ama takımın en iyisi görenler var. :SCevap veremeyince aşk adamına mi salça olayim dedin.
Reis sen bunları hakediyorsun.Cevap verecek bir şey yok, konunun başlangıcı boş yapmak ile başlıyor. İyi oyuncu yedek kalabilir ki adamın çıktığı maç sayısı ortada, bir de "Yedek sizin takımda en iyisi" gibi boş bir yorum yapılıyor. Adamların o mevkide sizden bizden fazla oyuncusu var. Yahu Torreira da yedekti Arsenalde, sizin takıma geldi tiyatrocu oldu ama takımın en iyisi görenler var. :S
Yani MANU şuan kötü mü? Kötü.
"Köy takımı" geyiklerini sizden fazla yapan yoktur şurada. Onun dışında dediğim gibi biz bu MANU'nun 40 yıllık yenilmezlik serisini bozduk. En iyi dönemlerinin defterini kapattık istatistik olarak. Fakat şuan gerçek şu ki bu MANU kötü, siz "Bütçe olarak çok iyi, şöyle transfer yapıyorlar" diye övüyorsunuz. MANU her zaman o paraları harcıyor, sonra oyuncular futbol dışı saçma sapan suçlamalar ile mahkemeye falan çıkıyor, kadro dışı kalıyor bir şey oluyor. Bu sezon da sakatlar, kişisel oyuncuların hareketleri, takım oyunu falan derken globalde en çok dalga geçilen takımlardan biridir. Asyalı taraftarlarının bile saçma sapan komik videosu düşüyor Cophenhag mıdır nedir ona yenildikten sonra.
Şu noktada hala "Cevap veremem" hikâyesinde misin? İcardi'ye gelecek olursak düşüşte, geçen yıl ki fizik ve form durumu yok. Kötü oynasada çıkaramayan bir TD'niz de var. Hala FB diye hikâye anlatıyorsunuz...![]()
Red bundan sonra sana havale edeyim...Reis sen bunları hakediyorsun.
ManU rezalet futbol oynuyor ama Galatasaray gibi avaraj takımını her halükarda yenecek kadar büyük bir kulüp paf takımıyla çıksa bile Gs'den bahsediyoruz burada.Red bundan sonra sana havale edeyim...
Acaba Manu'yu deviren Kopenhag'da 4 gün 3 gece kutlama yapmış mıdır?ManU rezalet futbol oynuyor ama Galatasaray gibi avaraj takımını her halükarda yenecek kadar büyük bir kulüp paf takımıyla çıksa bile Gs'den bahsediyoruz burada.
Sayılar rakamlar timsah için fark etmiyor. İşine gelince 1980e kadar geriye gider ama işine gelince bakmaz. Adamların vazgeçilmez oyuncusu manu yedeği olabilir her oyuncu her yerde tutmaz ama yani kör göze de parmak sokulmaz.Ligde aldıkları süreye göre 15. sırada olan adama yedek değil diyorlar. Hem de 35 maçta oynamasına rağmen. Kendinden 15 maç az oynayan bile daha çok süre almış.
Sayılar burada, rakamlar yalan söylemiyor yine;
https://www.transfermarkt.co.uk/manchester-united/leistungsdaten/verein/985/plus/0?reldata=GB1&2022
Sondan başlayım, icardi elstirisini ben zaten yaptım. Konumu da GS efsanesi olma yolunda Okan mi icardi mi deseler hoca gider. Okan pasif kalıyor ama ben şahsen o konuda Okan'i gömdüm. Yani bana icardi diyebilmen için benim icardi eleştirmemem lazım ki, sen de önce icardi ye bak diye bana soyle ama ben icardi eleştirisi yaptığım için bana demen saçma kusura bakma.Cevap verecek bir şey yok, konunun başlangıcı boş yapmak ile başlıyor. İyi oyuncu yedek kalabilir ki adamın çıktığı maç sayısı ortada, bir de "Yedek sizin takımda en iyisi" gibi boş bir yorum yapılıyor. Adamların o mevkide sizden bizden fazla oyuncusu var. Yahu Torreira da yedekti Arsenalde, sizin takıma geldi tiyatrocu oldu ama takımın en iyisi görenler var. :S
Yani MANU şuan kötü mü? Kötü.
"Köy takımı" geyiklerini sizden fazla yapan yoktur şurada. Onun dışında dediğim gibi biz bu MANU'nun 40 yıllık yenilmezlik serisini bozduk. En iyi dönemlerinin defterini kapattık istatistik olarak. Fakat şuan gerçek şu ki bu MANU kötü, siz "Bütçe olarak çok iyi, şöyle transfer yapıyorlar" diye övüyorsunuz. MANU her zaman o paraları harcıyor, sonra oyuncular futbol dışı saçma sapan suçlamalar ile mahkemeye falan çıkıyor, kadro dışı kalıyor bir şey oluyor. Bu sezon da sakatlar, kişisel oyuncuların hareketleri, takım oyunu falan derken globalde en çok dalga geçilen takımlardan biridir. Asyalı taraftarlarının bile saçma sapan komik videosu düşüyor Cophenhag mıdır nedir ona yenildikten sonra.
Şu noktada hala "Cevap veremem" hikâyesinde misin? İcardi'ye gelecek olursak düşüşte, geçen yıl ki fizik ve form durumu yok. Kötü oynasada çıkaramayan bir TD'niz de var. Hala FB diye hikâye anlatıyorsunuz...![]()