Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manu yedeğini kendi takımın vazgeçilmez oyuncusu yapıp üstüne manuyu tarihin en kotusu köy takımı yapmak da bir başka karaymış.hahah

Ligde aldıkları süreye göre 15. sırada olan adama yedek değil diyorlar. Hem de 35 maçta oynamasına rağmen. Kendinden 15 maç az oynayan bile daha çok süre almış.

Sayılar burada, rakamlar yalan söylemiyor yine;

https://www.transfermarkt.co.uk/manchester-united/leistungsdaten/verein/985/plus/0?reldata=GB1&2022

Cevap veremeyince aşk adamına mi salça olayim dedin.
Cevap verecek bir şey yok, konunun başlangıcı boş yapmak ile başlıyor. İyi oyuncu yedek kalabilir ki adamın çıktığı maç sayısı ortada, bir de "Yedek sizin takımda en iyisi" gibi boş bir yorum yapılıyor. Adamların o mevkide sizden bizden fazla oyuncusu var. Yahu Torreira da yedekti Arsenalde, sizin takıma geldi tiyatrocu oldu ama takımın en iyisi görenler var. :S

Yani MANU şuan kötü mü? Kötü.
"Köy takımı" geyiklerini sizden fazla yapan yoktur şurada. Onun dışında dediğim gibi biz bu MANU'nun 40 yıllık yenilmezlik serisini bozduk. En iyi dönemlerinin defterini kapattık istatistik olarak. Fakat şuan gerçek şu ki bu MANU kötü, siz "Bütçe olarak çok iyi, şöyle transfer yapıyorlar" diye övüyorsunuz. MANU her zaman o paraları harcıyor, sonra oyuncular futbol dışı saçma sapan suçlamalar ile mahkemeye falan çıkıyor, kadro dışı kalıyor bir şey oluyor. Bu sezon da sakatlar, kişisel oyuncuların hareketleri, takım oyunu falan derken globalde en çok dalga geçilen takımlardan biridir. Asyalı taraftarlarının bile saçma sapan komik videosu düşüyor Cophenhag mıdır nedir ona yenildikten sonra.

Şu noktada hala "Cevap veremem" hikâyesinde misin? İcardi'ye gelecek olursak düşüşte, geçen yıl ki fizik ve form durumu yok. Kötü oynasada çıkaramayan bir TD'niz de var. Hala FB diye hikâye anlatıyorsunuz... :D

Cevap verecek bir şey yok, konunun başlangıcı boş yapmak ile başlıyor. İyi oyuncu yedek kalabilir ki adamın çıktığı maç sayısı ortada, bir de "Yedek sizin takımda en iyisi" gibi boş bir yorum yapılıyor. Adamların o mevkide sizden bizden fazla oyuncusu var. Yahu Torreira da yedekti Arsenalde, sizin takıma geldi tiyatrocu oldu ama takımın en iyisi görenler var. :S

"Köy takımı" geyiklerini sizden fazla yapan yoktur şurada. Onun dışında dediğim gibi biz bu MANU'nun 40 yıllık yenilmezlik serisini bozduk. En iyi dönemlerinin defterini kapattık istatistik olarak. Fakat şuan gerçek şu ki bu MANU kötü, siz "Bütçe olarak çok iyi, şöyle transfer yapıyorlar" diye övüyorsunuz. MANU her zaman o paraları harcıyor, sonra oyuncular futbol dışı saçma sapan suçlamalar ile mahkemeye falan çıkıyor, kadro dışı kalıyor bir şey oluyor. Bu sezon da sakatlar, kişisel oyuncuların hareketleri, takım oyunu falan derken globalde en çok dalga geçilen takımlardan biridir. Asyalı taraftarlarının bile saçma sapan komik videosu düşüyor Cophenhag mıdır nedir ona yenildikten sonra.

Şu noktada hala "Cevap veremem" hikâyesinde misin? İcardi'ye gelecek olursak düşüşte, geçen yıl ki fizik ve form durumu yok. Kötü oynasada çıkaramayan bir TD'niz de var. Hala FB diye hikâye anlatıyorsunuz... :D
Reis sen bunları hakediyorsun.

Ligde aldıkları süreye göre 15. sırada olan adama yedek değil diyorlar. Hem de 35 maçta oynamasına rağmen. Kendinden 15 maç az oynayan bile daha çok süre almış.

Sayılar burada, rakamlar yalan söylemiyor yine;

https://www.transfermarkt.co.uk/manchester-united/leistungsdaten/verein/985/plus/0?reldata=GB1&2022
Sayılar rakamlar timsah için fark etmiyor. İşine gelince 1980e kadar geriye gider ama işine gelince bakmaz. Adamların vazgeçilmez oyuncusu manu yedeği olabilir her oyuncu her yerde tutmaz ama yani kör göze de parmak sokulmaz.

Sondan başlayım, icardi elstirisini ben zaten yaptım. Konumu da GS efsanesi olma yolunda Okan mi icardi mi deseler hoca gider. Okan pasif kalıyor ama ben şahsen o konuda Okan'i gömdüm. Yani bana icardi diyebilmen için benim icardi eleştirmemem lazım ki, sen de önce icardi ye bak diye bana soyle ama ben icardi eleştirisi yaptığım için bana demen saçma kusura bakma.

İyi oyuncu yedek kalır takımla bağı uymaz her oyuncu her takıma olmaz, FRED kötü diyen yok zaten. Konu yedek mi as mıydı yedek olmasına itiraz edilmiş. Olan dogruyu yalanlamak saçma geldi bana yoksa FRED için kötü diyen yok. İngiltere ligi bu işin zirvesinde yani orada kötü yedek diyeceğimiz burada yıldız olur onda sıkıntı yok. Manuda o kadar kötü değil kendi içinde kötü ama öyle bir kötü değil. Kadro oyuncu kalitesi başka seviyede kabul edelim. Manu boş para harciyor kime göre bos para harcıyor. Ligte sanki bana kümede kalmaya oynuyorlar gibi algı yapmaya gerek yok. Bayern de aynı şekilde City ile final oynasa kim şaşırır. Siz UEFA da elinince bizi yenen şampiyon oldu demiyor musunuz? Manu gruptan çıksın yarı final veya final bile görebilir. Toreria aynı şekilde lig için manyak ötesi performans ama Arsenal gözden çıkardı. İngiltere bizim çok ötemizde.

Tiyatrocu olayida bizim ligin kaderi kardeşim, ya yöneticiler ya oyuncular kendi arasında öğretiyor. Eyyamcı hakemleri gören oyuncular da alışıyor buna. Fbde osayi ne yaptı gördük. FB uçan tekme atan oyuncularından penaltı noktası kazan oyunculardan tut neler vardı neler? O zaman hakemler size çalışırken ses çıkmıyordu. Kadıköy'de FB yenilmiyordu. şimdi hakem sizi korumuyor diye mi kötü oldu. Hep kötüydü. Şimdi korumanız azaldı sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık