Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk takımı Galatasaray bugün futbol sporunda dünyanın merkezi olan Avrupa'nın en iyi ilk 3 takımından birine karşı temiz bir oyun oynayarak 2-1'lik skorla kaybetti.

Yukarıdaki cümle itiraz edilebilecek bir veri içermiyorsa dalga geçilecek ne var anlayamadım.

Maalesef Galatasaray için dalga geçilebilecek tek durum bu. Yapacak başka bir şey mi var? Tek ümit Bayern Münih'in fark atmasıydı, o da olmadı. Ellerindeki dalga geçilecek tek olay 2-1'lik Münih skoru.

Türk takımı Galatasaray bugün futbol sporunda dünyanın merkezi olan Avrupa'nın en iyi ilk 3 takımından birine karşı temiz bir oyun oynayarak 2-1'lik skorla kaybetti.

Yukarıdaki cümle itiraz edilebilecek bir veri içermiyorsa dalga geçilecek ne var anlayamadım.
Şöyle düşün. Her sene uzay takımı kuruyorsun o sene bu sene diyorsun küçük maçlarda şov yaparak iyice gaza geliyorsun ve sonrasında ilk orta seviye rakipte hakem desteğine rağmen evinde 3 leniyorsun. Sevinmek için bir şeyler arıyorsun işte 🤭

Onun bi tık üstü maç kazandı diye dalga geçmek, ben onu gördüm. Fener Trnava'yı yendiğinde adamın teki ya bi de Trnava'yı yeniyolar ya deyip random atmıştı. yorum yazmıştı. Biz bu maça çıkmıyoruz diye bi yazı falan bekledi heralde Fenerbahçe'den. Dalga geçmek isteyen geçiyor bi şekilde. Takım yendi diye dalga geçmek en büyüğü bunların. Bu iş bi meslek olsa büyük ihtimal o adam Jeff Bezos, Elon Musk falan olurdu.

GS'li dostlar bu tür durumları kendi başarıszlıklarını suratlarına vurarak bertaraf edebilirsiniz başka yolu yok kaybettikten sonra dalga geçilecek oyunun doğasında var bu.

Manu ve Kopenhag maçları sonrasında ortalıktan kaybolurlar. xd

Türk takımı Fenerbahçe ligin 2. Takımı Konferansa gittiği için kendinden zayıf takımlara kaybetmemesine rağmen neden dalga geçiliyorsa aynı sebepten. :bilmem:

Her maç buradayım dalga geçmek serbest ise :ehe: özellikle Antalya dan 3 yiyen arkadaş ve Trabzon dan 5 yiyen arkadaşlar.

o değil de oynadıkça kendini geliştiren bir galatasaray görüyoruz bugün önceki maçtan daha ayakları yere basar şekilde oynadığımızı düşünüyorum. kopenhagtan bu maça kadar hep üstüne kattık. ogruptan çıkıp şanslı bir kura ile çeyrek finale bile cıkabiliriz. geçen sene inter o kadar takım varken finale çıktı şansa bala bizde çeyreğe cıkabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık