Keşke İcardi'nin yerine Bakambu'yla başlasaydı. İcardi sakat oldugu için çok bir şey yapamadı.
Bence de öyle olmalıydı, sakatsa oynamasın. Verimsiz oynayacağına başkası da yerine oynayabilir.
Keşke İcardi'nin yerine Bakambu'yla başlasaydı. İcardi sakat oldugu için çok bir şey yapamadı.
yine sezon sonunu bekle diyorum sana 7 senedir diyorum bunu. Kahrından ölecen ona üzülüyorum.La olum bizim yendiğimiz rakip sizin yenemediğiniz rakiple ligde maç yapıyor berabere bitiyor. Ezber hikâye anlatma yine...![]()
Bugün Beşiktaş'ın mı maçı vardı? :SSergen'le şampiyon olup ŞL'de şöyle yapacağız böyle yapacağız diye burada şov yapıp 0 çektikten beri ruh halin dalgalı senin. xd
Timsah sen kimden alıyorsun bu FB büyük takım bilgisini ? En son 2013'te şampiyon olan takımın ligde Başakşehir'den farkı olduğunu düşünmek sana yakışır. xdYerden Timur ruhuna bürünmüş kendi dediklerine inanıp gerçekmiş gibi anlatmaya başlamışsın ofsaytımsı.![]()
La nerede 7 senedir diyorsun Dino Wuma? :Syine sezon sonunu bekle diyorum sana 7 senedir diyorum bunu. Kahrından ölecen ona üzülüyorum.
Küfürbaz Haydo Okan diyecek hali yok. Sen ofsaytımsı şeklin ile bunu sorguluyorsan bizim sana tek cevabımız "Geçmiş olsun" olur ofsaytımsı.Timsah sen kimden alıyorsun bu FB büyük takım bilgisini ? En son 2013'te şampiyon olan takımın ligde Başakşehir'den farkı olduğunu düşünmek sana yakışır. xd