Skor tahmine diğer diye bir şık eklense bol gollü maçlar için olmaz mı? Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama tek tarafın 4 golünde kazanan olmuyor mu?
Ayıp ediyorlar 8 niye aga insan bi en az 9-10 dan başlar kınıyorumMaç günü diye Twitter'a bakayım dedim. Galatasaray 8 yesin diye hatim indiren gördüm. Haha, nerede boş iş var bizde.
Mayıslar bizimdir, siz Kasımlarla avunun.6 Kasım'da yaptığınız 2 maç.
![]()
Darısı 8 Kasım'a...![]()
Ters indikatör beyler bu böyle dediyse Gs kazanacak şimdiden sevinmeye başlayın.6 Kasım'da yaptığınız 2 maç.
![]()
Darısı 8 Kasım'a...![]()
MW şu yorumu yapana kadar "Belki az fark yer GS" diyordum ama şimdi şu yorumun ile 7+ iddaa oynanır bu maça.Ters indikatör beyler bu böyle dediyse Gs kazanacak şimdiden sevinmeye başlayın.![]()
Ters indikatör beyler bu böyle dediyse Gs kazanacak şimdiden sevinmeye başlayın.![]()
Bakalım hanginiz haklı çıkacaksınız. Beyler sonuca göre nasıl anılacağınızın farkındasınız değil mi ?MW şu yorumu yapana kadar "Belki az fark yer GS" diyordum ama şimdi şu yorumun ile 7+ iddaa oynanır bu maça.![]()
Akşam şöyle olacağız Allah'ın izniyle...Bakalım hanginiz haklı çıkacaksınız. Beyler sonuca göre nasıl anılacağınızın farkındasınız değil mi ?![]()