Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerliler beni dinlemedi fark attık Pendiğe diye taraftar gözlüğüyle baktılar ama gerçekler her zaman acıdır savunma zaafiyeti belli oluyordu.
Bunu ben dedim yahu ne taraftarlığı? "Fenerliler beni dinlemedi" diye tribe giriyorsun bir de. :S

Öyle ki maç başlamadan önce DC de söylediğim şeyleri şimdi tek tek yazmak istemiyorum, maçın değişkeni çoktu. Dediğim gibi çift stoper ve merkezde Fred'in olmaması çok etkiliyor takımı.

Ben Gs yener demiyordum senin yorumunu görmeden önce yenilir diye düşünüyordum.Ama sen 6-0 yenilir mesajını attıktan sonra artık 1-0 2-1 falan kazanma ihtimalimiz doğdu diye düşünüyorum. :D
Hahahah, yahu aksi beklenen bir şey mi dedik? Çoğu GS'li bile fark yeriz diyor bazıları totemle karışık olsa bile. Gnabry gibi bazı oyuncular hala sakat olsa da geri dönen oyuncuları var. Neyse akşama az kaldı. :D

0-3'e bastık Formamızı giydik. Fark yemeyi bekliyoruz.

Ama yine de 3-0 basan GS'li arkadaşlar @RedAcT @Vvv :D

Evimizde oynadığımız o maçtan sonra Bayern bize karşı çok iyi hazırlanıp maçı çok fazla ciddiye alıp ev sahibi avantajıyla beraber bize ağır darbe vuracaklarını düşünüyorum. Tabii ki gönlümüz 0-3 den yana ama aklım 3-0 diyor. :( Muslera'nın belirsizliği ve oynasa bile ne kadar verim alınabileceği büyük bir soru işareti birde. Dortmund'a kendi evinde daha yeni 4 atan takım bize deplasmanda acımaz. Korkutuyor bu beni.

Senin iddian Bayern'in fark atacağına dair yanlış anlama ihtimalimiz yok :D (En az 5 olur fark demek için.4 normal bir sayı Bayern'e)
İddaa'ya mı giriyoruz MW ile? :D

Benim düşüncem akşam önce ki maçtan daha farklı bir Bayern olacağı yönünde, GS de kendi sahasında oynadığından farklı oynayacaktır yine. 4 mü olur 5 mi olur yoksa daha fazla mı olur bilmem. Fakat Bayern önce ki maçtan çok daha fazla pozisyon yakalayacaktır. Burada beklentim Bayern'in ileri hat performansına dayalı. En basitinden geçen maç Sane yediği topların bazılarını daha becerikli kullanırsa beklentim gerçekleşir...

Evimizde oynadığımız o maçtan sonra Bayern bize karşı çok iyi hazırlanıp maçı çok fazla ciddiye alıp ev sahibi avantajıyla beraber bize ağır darbe vuracaklarını düşünüyorum. Tabii ki gönlümüz 0-3 den yana ama aklım 3-0 diyor. :( Muslera'nın belirsizliği ve oynasa bile ne kadar verim alınabileceği büyük bir soru işareti birde. Dortmund'a kendi evinde daha yeni 4 atan takım bize deplasmanda acımaz. Korkutuyor bu beni.
Fark yemeyi bekliyorum zaten. Çünkü böyle bir takıma karşı da olsa kendi oyunumuzu oynayacağız. Anadolu takımına karşı bile geride boşluk bırakan bir taktik bu. Az biraz süratli oyuncuları olan her takım bize zorluk çıkarabilir.

Buradaki maçta70. dakikaya kadar neredeyse hiç 10saniye tutamadı topu ayağında bayern. Yorulduk ve bunu yapmaya başladıkları anda Musaiala, Harry Kane vs. topa ikinci kez dokunduklarında gol geliyor diyordun içinden. Deplasmanda bu oyunu 90 dakika sürdürebilmemiz de çok zor. Özellikle 2-0 geriye düşersek mental olarak da çökebiliriz.

Ziyech ilk 11 başlarsa ve erken bir gol bulamazsak bu zaaflar çok daha fazla ön plana çıkacak ve erken gol yiyeceğiz muhtemelen.

Bu maçta puan kaybedelim ama iyi oyun ortaya koyalım benim açımdan bu yeterli. Ama önemli olan bizim değil takımın da mental olarak düşmemesi. Ve deplasmanda bayerne karşı iyi oynadık düşüncesinde dönebilmeleri. O zaman lige çok zararı dokunmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık