Yedekleriniz iyi oynadı aslında.Sıkıntı yok, tebrik ederim sonuna kadar hak edilmiş galibiyet.Yine stopersiz kalmazsak rövanşı alırız ama.
Yedekleriniz iyi oynadı aslında.Sıkıntı yok, tebrik ederim sonuna kadar hak edilmiş galibiyet.Yine stopersiz kalmazsak rövanşı alırız ama.
Beşiktaş en çok kollanan 3.takım Anadolu takımları kollanmıyor burada mısın @RedAcTYalnız buna penaltı verilebilir nesine bu kadar şaşırdın Reis ?
Nelsson geçen sezon çok iyidi bu sene kötü. Olivera idare ediyordu bu sene kötü.Çok katılmıyorum ben ya Cenk eskisi gibi değil.
Ghezzal eskisi gibi değil + kronik
Baily iyi topçu ama kronik
Aboubakar iyi
Gedson iyi
Rashica’nın kullanım kılavuzu Okan hocada
Eyüp Aydın ile Hamza Akman'ı verebiliriz ama ciddi ciddi. Arda hocam iyi geliştirir onları.Ndombele'yi verelim bedelsiz.
Eyüp Aydın ile Hamza Akman'ı verebiliriz ama ciddi ciddi. Arda hocam iyi geliştirir onları.
Dediğin şey doğru hatta hiç olmadık kişiler bile patlama yapabiliyor Rashica,Muleka vs seneye çok üstüne koyabilir ama Cenk,Ghezzal gibi topçuları futbol bıraktı artık ancak yedek olurlar.Nelsson geçen sezon çok iyidi bu sene kötü. Olivera idare ediyordu bu sene kötü.
Bunlar olur ama bunlara etki eden de yine yönetim ve hocadır. Yani kağıt üstünde bu oyuncuları kötü yapmıyor.
Valla aksini iddia ediyorsan çıkar istatistik de görelim, mantık benim dediğimi söylüyor, ama önceki mesajlarda da dedim kaba etten sallıyorum, ama senin durum da pek farklı değilBeşiktaş en çok kollanan 3.takım Anadolu takımları kollanmıyor burada mısın @RedAcT![]()
Kim mesela ? Onacu en son topla sametin etrafında dönüyordu.Onaçudan daha az çevik olmayı kendine yedirebildi mi merak ediyorum.Yedekleriniz iyi oynadı aslında.
Sen yokken boş buldular buraları reis, boş tarla sürüyorlarBizim anımız Yeter![]()