Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla aksini iddia ediyorsan çıkar istatistik de görelim, mantık benim dediğimi söylüyor, ama önceki mesajlarda da dedim kaba etten sallıyorum, ama senin durum da pek farklı değil:D
Ben kaba etten sallamadım bak şimdiki maçtan pozisyon.He diyorsan Antalya Anadolu takımı değil Akdeniz takımı bak bu daha inandırıcı olurdu :ehe:

Dediğin şey doğru hatta hiç olmadık kişiler bile patlama yapabiliyor Rashica,Muleka vs seneye çok üstüne koyabilir ama Cenk,Ghezzal gibi topçuları futbol bıraktı artık ancak yedek olurlar.
Rebic'e asist yaptırdım bak : P

Ha bir de OX var kağıt üste. Oda tutsa şimdi ortalık yangın yeriydi mesela vs.

Bence o pozisyon penaltı değil gördüğüme göre ama, 3 saniyelik video, varsa uzunu gonder gelsin, dün de hatamı kabul ettim mesela, benlik sıkıntı yok :sapkali:
Doğrudur size göre penaltı değil.Geçen Brugge maçında birisi golden önce bizim futbolcuya kırmızı diyordu dirsek attı deyip normal şeyler sizin için bunlar.

İkinci yarının başında yapılan değişiklik ile birlikte;

Sol stoper: 10 numara asıllı
sağ stoper: 6 numara asıllı
sol bek: sağ bek asıllı
6 numara: sağ bek asıllı
sol kanat: 8 numara asıllı
on numara: 8 numara asıllı

6 kişi off position oynuyor.
Sol bek, sol stoper ve sağ stoper dışında kendi mevkisi dışında oynayan kalmadı, değişiklikler ile birlikte 6'dan 3'e düştü mevkisi dışında oynayan sayısı, ve gol geldi.
Necip, Tayfur ve Gökhan İnler yerine, Montero kiralanmamış olsaydı keşke.

Doğrudur size göre penaltı değil.Geçen Brugge maçında birisi golden önce bizim futbolcuya kırmızı diyordu dirsek attı deyip normal şeyler sizin için bunlar.
Valla beni genele alma, FB-TS maçını pozisyon pozisyon kendime göre yorumladım, istersen bir göz at, mantığım yanlış olsa bile kendi içimde tutarlı biriyim, varsa çelişkim yüzüme carpabalirsin, kabul ederim.

Valla beni genele alma, FB-TS maçını pozisyon pozisyon kendime göre yorumladım, istersen bir göz at, mantığım yanlış olsa bile kendi içimde tutarlı biriyim, varsa çelişkim yüzüme carpabalirsin, kabul ederim.
Ben hiç karışmadım o maça.Söyleyecek lafım yok.Sadece iki tarafın tartışmasının hangimiz daha çok kollandı şekline döndüğünden bahsettim ki zaten en çok kollanan 2 takım olmanıza rağmen hakemler şöyle böyle kavgası yapıyorsunuz dedim.Sen 3.sırada Beşiktaş var Anadolu takımları daha az kollanıyor dedin.Ben buna katılmadım söz konusu Beşiktaş olunca genelde kollanma değil aksine doğranma olduğundan bahsettim.He illa oldu ama öyle çok destek verildi denemez.Bunu konuştuktan sonra akşamına pozisyon oluyor ondan seni alıntıladım yoksa sen kötü yorumluyorsun veya çok fanatiksin demedim.Onu diyeceğim 2-3 kişi var burada sen onlardan değilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık