Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangisi 2 tane var deniyor zira.
İkinci yarıda olan için bir de Szymanski'ye faul verdi rezil herif, oyuncu topa vuruyor. Rakip oyuncu top ile alakasız. Diyorum ya artık 2 penaltı verdi ya algıspor diğerlerini görmezden gelirler.

Fener daha fazla atmış, baktım şimdi. :) :bilmem:
Bak bu da başka algı hikayeniz işte, penaltı noktası resmi koymak ile olmuyor bazı şeyler. ;)

İkinci yarıda olan için bir de Szymanski'ye faul verdi rezil herif, oyuncu topa vuruyor. Rakip oyuncu top ile alakasız. Diyorum ya artık 2 penaltı verdi ya algıspor diğerlerini görmezden gelirler.

Bak bu da başka algı hikayeniz işte, penaltı noktası resmi koymak ile olmuyor bazı şeyler. ;)
İsteyen baksın işte.

İşin makara goygoy kısmı bittikten sonra kendi yorumumu yazayım, bu kadar önemli eksik ile puan kaybı olabilir, normaldir, doğaldır, hep kazana kazana gitmeyecekti zaten Fener, önemli olan bundan sonra ne reaksiyon gösterecekleri, tek olumsuz olan, evinde TS'ye yenilmek, ama harika bir çekişme bizi bekliyor, Fener-Gs maçları çok heyecanlı olacak.
Sanmam yener geçeriz. Manuya bayerne oynadığımız futbola fener dayanamaz

ilk yarının bilmem kaçıncı dakikasında 1-0 yenikken kırmızı görecektiniz diyorum o penaltıyı bu penaltıya say diyorsun. Tamam sayalım maç hala 3-2 bitiyor. Osayi o son pozisyondan önce kırmızı görmeliydi ona ne diyorsun ?
Demediğim şeyleri diyorsun yazma ya. :( Onunda kırmızı görmesi lazımdı. Onoachu'nun da 2 sarıdan kırmızı görmesi gerektiğini söyleyen çok. Ayağa basmaların hangisine sarı verdi hakem de İsmail ayağa bastı kart görmedi diyorsun onu da anlamadım. İki tarafın ayağa basmalarına da kart çıkmadı 100 dk. Ben bizim lehimize hataları yazıyorum zaten ama sen sizin lehe hatalara kulak tıkıyorsun sonra bana hakem bizi doğradı aynen falan diyorsun.
Hakem golü vermeyip direkt VAR'ın önünü kesti ve aynısı aynı adama geçen hafta yapıldı dedim konuyla alakalı. Daha neyin üstüne gideyim? Ben tonla pozisyon saydım sen ona takılıyorsun dedin. Ben aynısı diğer takımlara yapılmaz diye özellikle belirttim bu pozisyonu. Herhangi bir faul ya da değil diye yorumum var mı o pozisyon ile ilgili ? Ara bak bakalım. Havadan nem kapıyorsun.
Top kaleye girdikten sonra çalıyor düdüğü ya, VAR da inceledi pozisyonu. Video ortadayken nasıl hala kesti diyebiliyorsun aklım almıyor gerçekten. Sakin kafayla git bir daha izle hakem düdüğü ne zaman çalıyor bir bak. Geçen haftaki pozisyonu bilmiyorum ama burada hakem faulü goldwn sonra veriyor.

Abi hakkımız yendi diyorsun cevap veriyorum, ekmek arıyorsunuz diyorsun ama havadan nem kapıyorum. Garip yani ne diyim?

İsteyen baksın işte.

Ligi koy, üstüne Kerem'in pas atıp kaçırdığı niye yazmıyor? :S

Ula daha birkaç gün önce Kemal Yılmaz istifa etmedi mi "İyi puan almama rağmen maç verilmedi." diyerek? Orta hakeme (doğru olarak) bizim takım lehine penaltı uyarısı yaptı diye "yüksek puan almasına rağmen" adam kızağa çekildi öteki hafta. Ne diyor Kemal Yılmaz? Bu hakemlerin özgür kararına müdahaledir diyor. Hakemin kendisi itiraf ediyor, millet rerörö yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık