Burada tokat nerede? Yayıncı kuruluş niye vermedi. GS'li yöneticler bunun hesabını acil sormalı.GS gibi temiz bir camia yıpratılmaya çalışılıyor. 15 aylık yeğenim bu darbede düşmez ya.
Torreira'nin hava topunda dirseği var bugün bir şey verilmiyor.Adam sarı kart görmüş bir de pozisyonda ama tekrarı gösterilmiyor ulan belki yanlış kart verdi niye göstermiyorsun ?
Diyorum ya Allahtan korktuklarından daha çok korkuyorlar.
Gs'nin yediği haklar çoluklarından çocuklarından çıksın.
Hak yiyenler için de tasalanmayın arkadaşlar hak yiyene istediğiniz her şeyi söyleyebilirsiniz.
Kasten adam yaralamadan 1.5 yıl hapis cezası mı verilsin hocam dümdüz hiçbir şey yok işte aynı soruyu ben sana soruyorumCiddi ciddi şu videoyu izleyip bir şey yok mu diyorsun?Samimi soruyorum
![]()
Siz de olmasanız gülemeyeceğiz be.Şaka bir yana yüze herhangi bir temas yok sarı aldı iki tarafta 2 numaralı kasımpaşa oyuncusuna nasıl bir teşvik aldıysa tüm maç tiyatro oynadı.![]()
Kasten adam yaralamadan 1.5 yıl hapis cezası mı verilsin hocam dümdüz hiçbir şey yok işte aynı soruyu ben sana soruyorum![]()
Rakibin kaleyi bulan şutu GS'den fazla Selim, üstüne verilmeyen penaltıları var. Hala daha algı yapmana gerek yok "Rahat kazanacak havadaydık" falan diye. :SBu gece bize büyük operasyon yaptılar. Bu görüntüleri vermeyenler GS korumak için mi vermedi yoksa zorda bırakmak için mi? Gs rahat kazanacak havadaydı maçı, sanki hakem yayıncı kuruluş koruyor gibi algı oluşturuyor. Oysa biz 3 yesek 4 atarız.
Şu başka takıma olsa kıyamet koparacak Gs'li arkadaşlar neden sessiz?
Yüze gelse de Yusuf Günay oradayken verebilecek miydi?4. hakemin gözünün önünde olmuş yahu. Yüze temas yok. Aynı olay Nelsson Valencia arasında da oldu. Orada da gidilmedi. O pozisyon da 4. hakemin yanındaydı.