Amin abi iftira atanlara ne olsun?Gs'nin yediği haklar çoluklarından çocuklarından çıksın.
Amin abi iftira atanlara ne olsun?Gs'nin yediği haklar çoluklarından çocuklarından çıksın.
Adamın göğüs kafesinde iki kemikte kırık varmış algı yapılan pozisyonlara bak ya görüntü olmasa sadece okusan ne zannedersin izleyince neler çıkıyor![]()
Fotoğrafta öyle ama varın en kötü çağırması lazımdı bunun için.
Görevli elemanın eli çarpsa daha çok hasar vericekmişBurada yazılanları okuyunca Apo'nun yaptığı şeyin bu olduğu düşünülebilir;
![]()
Aslında olan;
![]()
Amin abi iftira atanlara ne olsun?
Tekme tokat gol atıyorlar helal olsun ahahahahaAdam sarı kart görmüş bir de pozisyonda ama tekrarı gösterilmiyor ulan belki yanlış kart verdi niye göstermiyorsun ?
Diyorum ya Allahtan korktuklarından daha çok korkuyorlar.
Gs'nin yediği haklar çoluklarından çocuklarından çıksın.
Hak yiyenler için de tasalanmayın arkadaşlar hak yiyene istediğiniz her şeyi söyleyebilirsiniz.
Ciddi ciddi şu videoyu izleyip bir şey yok mu diyorsun?Amin abi iftira atanlara ne olsun?
Tekme tokat gol de attılar son dakika birinde yüz kızarması görmedim.Tekme tokat gol atıyorlar helal olsun ahahahaha
Yarın bir kırmızı kart hissediyorum xD
Şaka bir yana yüze herhangi bir temas yok sarı aldı iki tarafta 2 numaralı kasımpaşa oyuncusuna nasıl bir teşvik aldıysa tüm maç tiyatro oynadı.Beceriyon şu işi hee