Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feci boş yapıyorsun. Bunda da ısrar ediyorsun. Ödülün verildiği dönem aralığı için yapılan istatistiklere bak. Tüm karar anlarında Haaland'ın performansı ile Messi'nin performansına ve katıldıkları turnuvalardaki etkilerine bak. Ondan sonra gel gene boş yap. Daha kendi takımının en iyisi olamamış adama ödül falan vermezler. Gtünü kaldırıp takımına kupayı kazandıran faktör olsaydı alsaydı anasının ak sütü gibi. Dünya kupası futbolun zirvesidir ve en büyük organizsyonudur. Bundan daha önemli bir şey yok. O kupayı çöp Arjantin'e kazandırdığı gün konuyu kapattı Messi. Haaland ancak şlde apaçivari bir performans gösterseydi alabilirdi, gösteremedi.
Usta yanlis anlamada burada biraz yanlisin var. Bu takıma defansın içinden gececek bir forvet lazımdı ve inat ettigi icin Kel almıyordu. Aldığı gibi Cl kazandılar. Etki etmedi demek yanlış. Bu adam hem gol atıyor hem defansla güreşiyor. Oyuna etkiyi sadece ayaginda top tutmak olarak görmeyin. Sezonun bir döneminde ayağına çok az top gelmesine rağmen çok gol atıyordu.

Ben bu aldığı kupa sayısıyla karşılaştırmayı yada ödül verilmesini çok mantıksız buluyorum.Kupayı oyuncu mu alıyor takım mı ona karar verelim bir önce.Her maç gol + asist yapar takımı sırtlar o ayrı ama şu takımda oynadı şu kupayı aldı x >y olayı saçma.Örneğin Messi ortalama bir takımda oynasa şampiyonlar ligi kupalarını alamayacaktı çok kupa eksik kalırdı bu şimdi adamın yeteneğinden birşey mi götürecekti Messi Messi olmaktan çıkacak mıydı yani ? Bana göre hayır oyuncu yine aynı oyuncu.

Yan ve geri pascı Avcı bekliyor bizi, fakat stoperde şöyle bir şey çıkıyor...

Onun dışında Tadic erken başlamış mesaiye... :D
Yan paslarla bu halimizle avlarsa çok gülerim ama :D açıkçası benim hiç umudum yok beraberlikten yana bile. Bir ihtimal bizim uşaklar potansiyellerini bu maçta ortaya koyarsa yeneriz ki sezon başından beri yaklaşan olmadı potansiyeline.
Bakasetas fb maçında yokmuş.Uzaktan rastgele gol atacak adam kalmadı.Skor üretemez ts.
Sizin kaleci uzaktan yiyor mu? Bardhi atabilir o zaman. Belki Mendy.
Sizin avcı hücum mu yapıyor yahu adamlar komple stoper yerine orta saha koysalar yine bu Avcının futboluyla gol atamazsınız :hhh:
En azından takım defans yapabiliyor derim nolmuş. Avcı yokken onu da yapamıyorduk.

Yan paslarla bu halimizle avlarsa çok gülerim ama :D açıkçası benim hiç umudum yok beraberlikten yana bile. Bir ihtimal bizim uşaklar potansiyellerini bu maçta ortaya koyarsa yeneriz ki sezon başından beri yaklaşan olmadı potansiyeline.
Bizim 3 önemli eksik var şuan ama takımın genel durumuna güveniyorum. Defansif aksiyon olarak çok zor durumda kalmazsak ileride iş bitiren adamlar var. Yine de çok kapanırsa TS beraberlik alma şansı var. Biraz oyuncuların o gün ki durumuna bağlı, Fred olsaydı defansta ki eksiklere rağmen kesin yenerdik derdim. Farkı çok belli oluyor orta sahada.
3 ay yok timsah haberi verdim sana hala sizle oyun oynayan whatsapp tayfadan iyi haber umuyorsun.

Oyuncunun mallığı bu arada bu durum dk 3'te adeleyi tuttu Becao ve 45 dakikayı tamamladı nasıl bir acı eşiği var bilinmez ama normal bir profil olmadığı ortada.
Şu adam şakasız 3 aydan erken gelse 5000 bahane ile utanmadan yazmaya devam edersin ofsaytımsı. Hala daha konuşuyorsun, WhatsApp Haluk yazmış hala bize bunu demeye utanmayan adamsın. :S

Zorlama olabilir, kanama varmış zaten ama belli değil. Ameliyat da olabilir çok zorlama da olabilir belli değil daha durum o yüzden boş yapmana gerek yok. Doktorlar tekrar MR'a sokacaklar oyuncuyu net olarak durumu belli olur o zaman.

Ben bu aldığı kupa sayısıyla karşılaştırmayı yada ödül verilmesini çok mantıksız buluyorum.Kupayı oyuncu mu alıyor takım mı ona karar verelim bir önce.Her maç gol + asist yapar takımı sırtlar o ayrı ama şu takımda oynadı şu kupayı aldı x >y olayı saçma.Örneğin Messi ortalama bir takımda oynasa şampiyonlar ligi kupalarını alamayacaktı çok kupa eksik kalırdı bu şimdi adamın yeteneğinden birşey mi götürecekti Messi Messi olmaktan çıkacak mıydı yani ? Bana göre hayır oyuncu yine aynı oyuncu.
Messi'nin de Barça'nın da 4 şampiyonlar ligi var zaten.Barça çok başarılı bi takım değildi. Eskilerden kalma da bi eski adıyla Şampiyon kulüpler kupası vardı. Onu da sayarsak 5 şampiyonlar liginin 4'ünü Messi ile aldı Barça. O takım büyükse Messi'nin sayesinde. Barça'yı büyük yapan Messi. Yoksa Real ile kıyas edilcek tarafı yok yanından geçmez.

Millet 2020 Ballon dor ile 2021 'i karıştırıyor herhalde.

2021'de de Lewa leblebi gibi gol attı evet. 62 gol katkısı. (Ballondor oylama dönemine kadar)
Messi ise aynı dönem 56 gol katkısı.

Aa ne kadar ilginç değil mi aradaki fark leblebi gibi gol atmakla açıklanamazmış.

Peki elde ettikleri kupalara bakınca ne görüyoruz? İkisinin de Şl gibi, Dünya/Avrupa kupası gibi major bir kupası yok.
Ama Messi'nin 30 yıl sonra getirdiği Copa America var.

Hadi bunu da es geçelim. Takımlarında attıkları gol ve asistler veya kaçırdıkları gollerle takıma etkileri dahil tüm verilere bakalım.

Individual performance MetricMessiLewandowski
Games4945
Goals ⚽4054
Assists168
Big Chances Missed1235
Accurate Passes2525715
Dribbles completed22448
Chances Created11855
Big Chances created2616
Tackles3112
Recoveries10798
Points Won by Goals2220
Match-winning goals98
Man of the match2713

Team Trophies*Copa Del Rey
*Copa America
*Bundesliga
*Club World Cup
Individual Awards*La Liga Top Scorer
*Copa America Top Scorer
*Copa America Top Assister
*Copa America POTT
*Bundesliga Top Scorer
*European Golden Shoe
*CWC Golden Ball
Record(s) Broken*Most NT Goals in CONMEBOL
*Most Goals in a Single Club
*Most Goals in a Single Bundesliga Season

Hater olmayı bir kenara bırakan için bunlar bile yeterli ama şunu da ekleyelim. İkisini başa baş kabul etsek bile kriterlerde bir de genel kariyer performansı var. Adil bulun veya bulmayın ama bulmayın böyle bir kriterleri de vardı ve bu kriter karşısında Messi veya Ronaldo'ysanız başa baş kaldığınız hiç bir ödülü kimse sizden alamaz.

Bunları bir Messi haterının fikrini değiştirmek için değil gerçekten hala yılları karıştıran varsa görsün diye atıyorum.
Görmek istemeyen göze ışık ne yapsın demişler böyle durumlar için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık