Verilecek cevabı verdik zaten.
Verilecek cevabı verdik zaten.
Umrumda değil reis saygınlık falan umrumda olsa herkes böyle laf edilir mi dediği yerlerde zoro > luffy yazmazdımKudurmuş bir aciz. Standart hali bu zaten
Olum asırlık çarsın sal da saygınlığın baki kalsın. Sana yakışmıyor bu seviye.
Benim umurumda. Düzgün adamsın. Kendini bozmanı istemem. Değmez bu muhabbetlere.Umrumda değil reis saygınlık falan umrumda olsa herkes böyle laf edilir mi dediği yerlerde zoro > luffy yazmazdım
Ortada net bir haksızlık var dile getiriyorum, 3 kupa almış bunlardan biri Şampiyonlar ligi, İngiltere liginde rekor kırmış adam almadı ödülü neden ? Messi'ye yaz bunları sonra de ki Haaland alırdı tamam diyeyim sana.
Yani Messi 3 leyecek bunlardan biri ingiliz ligi diğeri Şampiyonlar ligi olacak.
İngiliz liginde rekor kıracak, ŞL'de 10 üstü gol atacak ve bu ödülü başkasına verecekler ?
Kendi kendinizi kandırmayın lütfen![]()
Yav he he yazmıyayım da katılmıyorum yazayım sanaBenim umurumda. Düzgün adamsın. Kendini bozmanı istemem. Değmez bu muhabbetlere.
Haaland oyuna herhangi bir şekilde Messi kadar etki edebilecek oyuncu değil. Mbappe kadar bile değil. Adamın yetenek kiti ve verebilecekleri belli. Leş futbol oynayan tırrek dolu Arjantin kadrosuna Messi'den başka kimi koyarsan koy o kupa gelmezdi. Dünya kupasının prestiji de açık ara zirvede. Genel olarak istatistikleri de yakın iki oyuncunun. Üstüne Haaland kazanılan bu başarılarda takımının lideri, öncüsü konumunda değil. Kritik maçları kötü oyunla boş geçmiş. Geçmese kazandığı başarılar boru değil ödül ona giderdi. Lewa muhabbetini ise elli kere açıkladık. Lewa'nın hakkını yiyen bir oyuncu yok keza alması gereken sene ödül verilmedi hakkını yiyen direkt kurumun kendisi. Gelecekte iadeyi itibar yaparlar o boş sene için.
Bir ara ana ekranda pp lerini paylaştılar gastecilerin aralarında ar*p da vardıŞu şekil objektif gazetecilerin oylarıyla verilen ödüle çok anlam yüklüyorsunuz.
![]()
![]()
Okumuş adam tabi "yav he he" diyemedi...Yav he he yazmıyayım da katılmıyorum yazayım sana![]()
61'siz sizin maça pek bir şey kalmadı Discorda gel de hakem yardımıyla kazanacağınız maçı yorumlarız beraberOkumuş adam tabi "yav he he" diyemedi...
La öyle bir şey olursa çok gülerim61'siz sizin maça pek bir şey kalmadı Discorda gel de hakem yardımıyla kazanacağınız maçı yorumlarız beraber![]()
Olursa diyor bir de, olmuşu var ona da gülüyor muydun xDLa öyle bir şey olursa çok gülerim![]()