Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbappe neden alamadı o zaman? Ya da 2010 da İspanya kazandı Dünya kupasını, İniesta attı finalde neden yine Messi'ye verdiler? Aynen yersen...
Fransayla kupa almakla Hırvatistan gibi bir takımı finale taşımak farklı şeyler. Hadi Mbappe dünya kupasını alarak Modriçten bir adım önde olsun. Yahu Real Madrid'le Psg la liga ve ligue 1 bir mi peki ?

Modriç Hırvatistanla Dünya Kupası finali + Real Madrid ile Ucl şampiyonluğu > Psg başarıları + Ucl Şampiyonluğu

Yani Mbappe ve Messi aynı takımda geçirdi senenin çoğunu + birisi Wc aldı diğer alamadı Messi 1 adım öne geçmiş oldu. Haaland Şl alsada Wc > Şl. + olarak doğduğu ülke elinde olmasa da dünya kupasında ilerlemesine engel oluyor. Ama yapacak bir şey yok.

Iniesta almalıydı ama Ribery'de almalıydı ;)

Dünyada şu net en değerli kupa 4 yılda bir düzenlenen

Dünya kupası
Sonra Avrupa Kupası
Üç numara Şampiyonlar Ligi
Dört La Liga ve Premier Lig
Bunların ardın da Seria A ve Cupa Amerika
En son da Bundes Liga gelir.

fransa ligi falan çöp, rekabetçi bir lig değil tek Şl alma potansiyeli olan takımı PSG.

Iniesta almalıydı
Dünya kadar şey yazmışsın ama önemli olan şey bu...

Yani eğer İniesta yerine Messi'ye verdilerse sıkıntı var demek ki, yani bu noktada lig karşılaştırması yapıyorsun. Fransa ligi bir mi deyip adamın Dünya kupasında yaptıklarını da kenara itiyorsun, böyle bir şey yok.

Messi de cacık liginde oynuyor ama Dünya kupası ayağına verdiler ödülü. Peki geçmişte neden vermediler diğer oyunculara? Yazılan herşey bir bahane oluyor bu konuda, yok ligi şöyle, finalde bir şey mi yapmış vb. diye gidiyor.

Neyse çok uzatmak istemem ödül konusunda. Bu konuda lobi olduğunu, standart ve adaletin olmadığını düşünüyorum. Bu sene özelinde değil genel anlamda ki 2010 örneği ortada, İniesta muhteşem işler yapıp finalde golü de atarak kupayı getirdi ama vermediler adama en basitinden. Lewandowsi mesela yine çok iyi işler yapmıştı ŞL de. Şimdi hepsine bir bahane yazılabilir genel anlamda aranıp taransa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık