Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kel pep en büyük messici olarak Haland'ın önünü kesti. Bu arada ben büyük messiciyim ama bu ödül olmadı be. yakışmadı.

Kederlendim. Ameriga'ya gittiğinde efsane fiilen sona ermişti gözümde. Bu tören de efsanenin resmi olarak sona ermesi gibi bir şey oldu. Daha da aday falan da olamaz herhalde. Zaten artık gerek de yok ama insan üzülüyor. Bir daha böyle bir topçu gelir mi Allah bilir.

Futboldan epey uzaklaşıp pek maç izlemediğim dönemler olmuştu. Keşke şu adamı daha doyarak izleseydim diyorum.

Hikayesi mükemmel bitti de oradan yırttık bari.

Messi 68 gol katkısı. Dünya Kupasında her maç maçın adamı olmayı hak etmiş.
Haaland 63 gol katkısı. ŞL'de son 4 maçta 6.5/10 rating ile oynamış.

Messi 68 gol katkısı. Ligue 1'de ise 8.11/10 rating ile oynamış.
Mbappe 69 gol katkısı Ligue 1'de ise 7.42/10 rating ile oynamış.
Birlikte oynadıkları takımda ŞL'de Messi 7.93 Mbappe ise 7.53 rating ile oynamış.

Kariyerini bir nevi noktalarken, en iyi olmaya aday iki stara karşı, anasının ak sütü gibi helal olan bir ödülü alarak daha çok yollarının olduğunu göstermiş.

Maksimum bir Copa America daha oynar ki bence o bile meçhul. Mental ve fizik durumu bunu gösteriyor.
Böyle bir kariyere canlı canlı tanıklık ettiğim için çok mutluyum.

Darısı Arda gibi gençlerimizin başına olur umarım.

Aziz Yıldırım ile Ali Koç'u birleştirip Messi bırakmadan 1 sene Fener'e getirmemiz lazım. Anlamadığım bi şekilde tarihin görebileceği ve yakınında bile oyuncu bulunmayan ve bulunamayacak oyuncusuyla arası açık çok Fenerli var. Şu buzları eritmek lazım. Ben mesajı başkanlara iletiyorum Messi ile iletişime geçip formayı giydirsinler bu buzlar erisin.

@Dattebayo..! Sen ve @Crocus hariç tanıdığım bütün fenerliler Ronaldocu. Siz ikiniz nasıl doğru yolu buldunuz anlatın hele? Son birkaç sayfadaki yorumlar çok fena, öz keçim hak çalmakla falan suçlanmış üzdü.

Tarihin en büyüğü bu gece de büyüklüğünü gösterecektir, gönül isterki 10'a tamamladık koleksiyonu ama futbolu kafasında bitirmiş gibi. Gerçi sadece kafasında değil sahada da komple futbolu bitirdi aslında, başkalarının aksine her şeyi kazandı ama gönül yine de son büyük ödülü olmasını istemiyor. Keşke diğer dünya kupasina kadar üst düzey oynarken görsek.

Bu arada cihatçı apaçi yorumlarına çok gülüyorum böyle devam, gecem güzelleşiyor. :D
Usta ben Ronaldo'yu daha çok severim ama Messi daha iyi futbolcu. Ayrı bir küme açarsan sevinirim.

Messi'nin yüzünde kara leke olarak kalacak bu ödül güzelim kariyerini bu ödülle sonlandırmamalıydı gazetecilere rüşvet vererek. Adam dünyanın en zor ligini kırdı üstüne ŞL aldı net hakkıydı Haaland'ın.
Son 5 sezonun 4'ünde şampiyon olan takımda mı ligi kırdı:D City'nin PL'nin Bayern'i olmasına çok kalmadı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık