Ferdi'ye ben laf etmedim. Sesleri karıştırıyorsun sen...Ferdi'ye de epey laf etti ama Ferdi maçı 2 asistle tamamladı.
Ferdi'ye ben laf etmedim. Sesleri karıştırıyorsun sen...Ferdi'ye de epey laf etti ama Ferdi maçı 2 asistle tamamladı.
Kulüp bir şey açıklamadı daha, WhatsApp Nevzat mı dedi? Sen seversin3 hafta yok haberi düştü timsah gözlerini kapatma duruma.![]()
Sizin whatsaptan yönlendirilen twitter fenoları yazmaya başladı Timsah Ercanlar.Kulüp bir şey açıklamadı daha, WhatsApp Nevzat mı dedi? Sen seversin![]()
Yahu ofsaytımsı 2-3 hafta olabilir ama daha açıklanmadı, boş gazetecilerinizin haberlerini açıklama yapılmış gibi yazıyorsun. :SSizin whatsaptan yönlendirilen twitter fenoları yazmaya başladı Timsah Ercanlar.![]()
Sakin ol reis tırt ligi senin zatenGeçen İcardi sakatlık haberine burada yazılanlara karşı darısı Fred ve Tadic'in başına dedim Fred gitti haftaya da Tadic gider bedduamız tuttu. xd
Sakinim etme bulma dünyası derin GS ile uğraşmasanız oynardı Fred kardeşimiz.Sakin ol reis tırt ligi senin zaten![]()
Usta sen niye önemsiyorsun ki? Symanski falan cikildau idi gözünde.3 hafta yok haberi düştü timsah gözlerini kapatma duruma.![]()
Mikrofon iyi adam o zaten iyi oynuyor onu niye diyeyim. Bu nasıl bir düşünce tarzı ya hahaha yine güldürdün beni sağolasın xDSakinim etme bulma dünyası derin GS ile uğraşmasanız oynardı Fred kardeşimiz.
Bu arada kariyer sezonunu oynayan İrfan yerine 15 milyonluk kronik Cengo'yu düşünmen futbol ile alakalı olmadığını gösteriyor boşa tırt ligi deyip durmuyorsun. Keşke düzelse de kaos çıkarıp İrfan'ı yedeğe çekseniz.![]()
Syzmanski'yi beğenmiyordum sezon başı balon olarak görüyordum haklısın ama yanılttı bizden bir oyuncunun sakatlığına burada sevinirseniz sırada ki beddua hedefim o. xdUsta sen niye önemsiyorsun ki? Symanski falan cikildau idi gözünde.
Fred falan işte benzia falandır gozunde
Benim yermem ile düzeleceğini umman kadroda istemen anlamına gelmiyor mu ben mi yanlış anladım ? İyileşip kulübede kalmasını mı umuyorsun Cengiz gibi bir papazın ?Mikrofon iyi adam o zaten iyi oynuyor onu niye diyeyim. Bu nasıl bir düşünce tarzı ya hahaha yine güldürdün beni sağolasın xD