Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol reis tırt ligi senin zaten 😘
Sakinim etme bulma dünyası derin GS ile uğraşmasanız oynardı Fred kardeşimiz. :D

Bu arada kariyer sezonunu oynayan İrfan yerine 15 milyonluk kronik Cengo'yu düşünmen futbol ile alakalı olmadığını gösteriyor boşa tırt ligi deyip durmuyorsun. Keşke düzelse de kaos çıkarıp İrfan'ı yedeğe çekseniz. :D

Sakinim etme bulma dünyası derin GS ile uğraşmasanız oynardı Fred kardeşimiz. :D

Bu arada kariyer sezonunu oynayan İrfan yerine 15 milyonluk kronik Cengo'yu düşünmen futbol ile alakalı olmadığını gösteriyor boşa tırt ligi deyip durmuyorsun. Keşke düzelse de kaos çıkarıp İrfan'ı yedeğe çekseniz. :D
Mikrofon iyi adam o zaten iyi oynuyor onu niye diyeyim. Bu nasıl bir düşünce tarzı ya hahaha yine güldürdün beni sağolasın xD

Mikrofon iyi adam o zaten iyi oynuyor onu niye diyeyim. Bu nasıl bir düşünce tarzı ya hahaha yine güldürdün beni sağolasın xD
Benim yermem ile düzeleceğini umman kadroda istemen anlamına gelmiyor mu ben mi yanlış anladım ? İyileşip kulübede kalmasını mı umuyorsun Cengiz gibi bir papazın ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık