Taraflı gibi geldi. Sadece Pendik maçında 3 tane vardı GS'nin lehine yanlış karar. 2 penaltı 1 Barış'ın ceza sahası dışında eli vardı. Ümit Karan 2 penaltı demişti ben o maçı izlemedim yanlış anlaşılmasın adam GS'li zaten. En realist FB'nin istatistikleri olmuş. Adana lehine veya aleyhine bu kadar az hakem hatası olması da hakemlerin büyük takımların maçını yönetirken titrediğini gösteriyor. Ya da kasti şeyler. Tabii bu istatistik doğruysa.
Şampiyon belli, sadece avans veriyor. KDB dönünceye kadar puan farkını açıp geriden gelme avansı.declan rice şampiyonluğu getiren golü atmış olabilir arsenal adına. çok acayip, hatta saçma sapan bir maç oldu ve çok ama çok yazık oldu luton town'a.
city henüz gaza basmadı ve ligin ağır favorisi ama city defansı alarm veriyor son dönemde. arsenal'de dolu dizgin ilerlemiyor ama yine de belki bir ihtimal diye düşünmeden edemiyorum.Şampiyon belli, sadece avans veriyor. KDB dönünceye kadar puan farkını açıp geriden gelme avansı.
İkiside değil, Bakambu penaltısı öncesi rakibin eline çarpıyor, Kazımcan pozisyon da penaltı değil dışarıda.2 penaltı 1 Barış'ın ceza sahası dışında eli vardı.
İkiside değil, Bakambu penaltısı öncesi rakibin eline çarpıyor, Kazımcan pozisyon da penaltı değil dışarıda.
Taraflı gibi geldi. Sadece Pendik maçında 3 tane vardı GS'nin lehine yanlış karar. 2 penaltı 1 Barış'ın ceza sahası dışında eli vardı. Ümit Karan 2 penaltı demişti ben o maçı izlemedim yanlış anlaşılmasın adam GS'li zaten. En realist FB'nin istatistikleri olmuş. Adana lehine veya aleyhine bu kadar az hakem hatası olması da hakemlerin büyük takımların maçını yönetirken titrediğini gösteriyor. Ya da kasti şeyler. Tabii bu istatistik doğruysa.