Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraflı gibi geldi. Sadece Pendik maçında 3 tane vardı GS'nin lehine yanlış karar. 2 penaltı 1 Barış'ın ceza sahası dışında eli vardı. Ümit Karan 2 penaltı demişti ben o maçı izlemedim yanlış anlaşılmasın adam GS'li zaten. En realist FB'nin istatistikleri olmuş. Adana lehine veya aleyhine bu kadar az hakem hatası olması da hakemlerin büyük takımların maçını yönetirken titrediğini gösteriyor. Ya da kasti şeyler. Tabii bu istatistik doğruysa.

declan rice şampiyonluğu getiren golü atmış olabilir arsenal adına. çok acayip, hatta saçma sapan bir maç oldu ve çok ama çok yazık oldu luton town'a.

Taraflı gibi geldi. Sadece Pendik maçında 3 tane vardı GS'nin lehine yanlış karar. 2 penaltı 1 Barış'ın ceza sahası dışında eli vardı. Ümit Karan 2 penaltı demişti ben o maçı izlemedim yanlış anlaşılmasın adam GS'li zaten. En realist FB'nin istatistikleri olmuş. Adana lehine veya aleyhine bu kadar az hakem hatası olması da hakemlerin büyük takımların maçını yönetirken titrediğini gösteriyor. Ya da kasti şeyler. Tabii bu istatistik doğruysa.

Pendik maçı için diyorum, o iki pozisyon da penaltı değildi. Kazımcan faul yaptı, sarı kartlık. Dışarıdaydı ama. Bakambu içinse önce ele çarpıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık