Maçı domine etmişler Fener kontralardan bulmuş golleri.
Sivas'ın 1 pas fazladan yaptığını görünce sandalyeden düşüyordum.
Maçı domine etmişler Fener kontralardan bulmuş golleri.
Şu bilgi gecemi şenlendirdi kutlama yapıcam.Sivas'ın 1 pas fazladan yaptığını görünce sandalyeden düşüyordum.
Bence hafif sakatti. Çok hata yaptiİsmail Yüksek yerine neden Crespo oynuyor usta sakatlık vs mi var hoca tercihi mi ? @Crocus
Rıza maçtan önce korkuyorum deyip ters psikoloji yapacak tehlikeli maçDjiku haftaya dönerse BJK maçını kazanırız rahat bir şekilde, hakem doğramazsa bide tabi.
Beşiktaş yeni yönetimi maç için oyunculara prim verecek haberleri gördüm bizim başkanda yok böyle hinlikler ki ah ki ah.Rıza maçtan önce korkuyorum deyip ters psikoloji yapacak tehlikeli maç
Paragöz Abou coşabilirBeşiktaş yeni yönetimi maç için oyunculara prim verecek haberleri gördüm bizim başkanda yok böyle hinlikler ki ah ki ah.
Bayern maça kazanmak için çıkmamıştı, çok umursamadılar. Bunu söyleyince maç sattı anlamı mı çıkıyor?
Okan, istese Bayern kazanırdı demeye getiriyor ki haklı. Bayern işi garantiye alınca pek umursamadı. Tabi bu konuda sitem etmesine gerek yoktu.Anlamı çıkmıyor direkt sattı demek istiyor Okan. Okan'ın çok sevdiği bir şahsiyet de böyle çok ağlardı.