Tek maçla bu sonuca varılmaz ya. Dünya kupasında kaç maç iyi oynadı. Herkesin kötü günü olabilir, bence iyi kaleci.İşin esprisi bir yana. Livakovic gerçekten kötü kaleciymiş, dün burada savunuluyordu yok şöyle böyle diye. Onana'nın eldivenini taşıtmazlar buna.
Tek maçla bu sonuca varılmaz ya. Dünya kupasında kaç maç iyi oynadı. Herkesin kötü günü olabilir, bence iyi kaleci.
@Mihawk şu maç bilen listesi bitti mi?
Bayern bize çekmesini bekledikleri tarifeyi, Nshfkfkfk bunlara çekti. Hayır işin kötüsü, dk 3-5 kırmızı penaltı olur 10 kişi kalırsın, şansız gol yersin 2 falan olur anlarım. Bildiğin ezim ezim ezildiler. Adamlar bir bu kadar da kaçırdı. FB ligte büyük takımlara karşı performans vermedi demiştik ama Avrupa da henüz büyüklere karşı performans vermedi.
Nashdjfk takımı( gerçekten adını bakmadan yazamıyorum) UEFA en büyük adayi ilan edilir yakında.
Yok ya, ciddiyim.Mesajı yazarken gülmüyorsan bir şey bilmiyorum.
Kalecilik mevzu yok Liva düzgün kaleci. Her pozisyonda bizim yarı sahada sadece 2 tırrek rakibi karşılamış. Iso direkt lisansını yırtıp atmalı profesyonel seviyede takım savunması halı saha maçları kıvamında olamazMesajı yazarken gülmüyorsan bir şey bilmiyorum.