justahuman 1 Ara 2023 #7,884 Şaka bir yana da İsmail Kartal'ın istifaya çağrılması haksızlık. Okan Buruk da ayağını yorganına göre uzatsın. Bu yorgan böyle maalesef. Gerçi Arda ve FT'nin malum olaylarından dolayı Okan'nın kafa biraz daha rahat : ))
Şaka bir yana da İsmail Kartal'ın istifaya çağrılması haksızlık. Okan Buruk da ayağını yorganına göre uzatsın. Bu yorgan böyle maalesef. Gerçi Arda ve FT'nin malum olaylarından dolayı Okan'nın kafa biraz daha rahat : ))
Shakan 1 Ara 2023 #7,885 Montana dedi ki: FB defansının verdiği güven @Tiksav Lee Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Dragon resmi beklemiştim
Montana dedi ki: FB defansının verdiği güven @Tiksav Lee Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Dragon resmi beklemiştim
Tiksav Lee 1 Ara 2023 #7,886 Shakan dedi ki: Dragon resmi beklemiştim Genişletmek için tıkla ... Yok o Bjk defansı
Üye silindi 789 1 Ara 2023 #7,887 Vvv dedi ki: Konferans liginde maçlar masada değil sahada kazanılıyor. Genişletmek için tıkla ... Masada bu futbol oynansa Fener belki kazanır. Gizli İçerik
Vvv dedi ki: Konferans liginde maçlar masada değil sahada kazanılıyor. Genişletmek için tıkla ... Masada bu futbol oynansa Fener belki kazanır. Gizli İçerik
justahuman 1 Ara 2023 #7,888 Umarım bu maçlar bir Pendik kazasının habercisi değildir : )) Yine de full yedek çıkmamız lazım. Özellikle toreira ve Boey'in dinlenmesi lazım ki Sanchez gibi bir sakatlık yaşamasınlar.
Umarım bu maçlar bir Pendik kazasının habercisi değildir : )) Yine de full yedek çıkmamız lazım. Özellikle toreira ve Boey'in dinlenmesi lazım ki Sanchez gibi bir sakatlık yaşamasınlar.
Tiksav Lee 1 Ara 2023 #7,889 Bjk'nin kaybetmesine bünye o kadar alıştıki.. maçtan önce şu moddayım hep...