Adam fetöcü ve sizin avrupada adam yerine koyulduğunuz sezonun kilit oyuncularından.Ağlıyanı görebiliyorum merak etme canım.
Bizim efsanemiz diye gelip uğur boralı gösteriyorsan tertemiz kulübüz lan hahahaha

Adam fetöcü ve sizin avrupada adam yerine koyulduğunuz sezonun kilit oyuncularından.Ağlıyanı görebiliyorum merak etme canım.
Bizim efsanemiz diye gelip uğur boralı gösteriyorsan tertemiz kulübüz lan hahahaha
Mikrofon şu yazdığın mı komik yoksa yazdığına inanman mı daha komik hangisi karar veremedim xDAdam fetöcü ve sizin avrupada adam yerine koyulduğunuz sezonun kilit oyuncularından.![]()
Aşamamış ne yazık ki.. Yine de bu sene Kerem'in en önemli senesi. Önümüzde ki Avrupa maçlarında yoğun baskıyı üzerinden atabilirse değerini arttırır. Taraftarı ise asla mutlu edemeyeceğini bildiği için ilk fırsatta terkedebilir ülkeyi.Aslında kendisi de dile getirdi. Çok iştahlı oluyor böyle maçlarda ama heyecan da yapıyor.
Bunun sebebi de "ulan zaten yerden yere buruluyorum bir de bu maç batırırsam neler derler" düşüncesi muhtemelen.
Bence bu yaş ve tecrübede bunları aşmış olması lazım ama belli ki aşamamış. Bir çok oyuncu da öyle ki milli maç sonrası da Montella özgüven aşıladı vurgusu yaptılar vs.
Emre Çolak vardı. Ligde epey parlayıp ilk ŞL maçlarında ayakları titremişti. Düz pas bile veremiyordu herkes ıslıkladı hemen oyundan çıkmıştı vs.
Bekir İrtegün'ü de gösterebilirim sizde fetöcü çok çıkmış yönetiminizden de bayağı çıkan var.Mikrofon şu yazdığın mı komik yoksa yazdığına inanman mı daha komik hangisi karar veremedim xD
Tertemiz kulübüz cidden adamın örnek verdiği topçuya bak ben de Beşiktaş efsanesi diye Gökhan Töre örneği verecem ki adam daha fazla oynamıştır gerçi![]()
+ aşk adamı. Başkasının eşini çalan kişi nasıl aşk ve "adam" oluyorsa...Senelik 10 milyon euro alan adam elini göğüsüne götürdü diye İcardi Oktay diyorsunuz olum bu ayıp size yeter zaten.
Bekir irtegün diye bir futbolcumuz mu varmış hahahahaha yeni duyuyorum.Bekir İrtegün'ü de gösterebilirim sizde fetöcü çok çıkmış yönetiminizden de bayağı çıkan var.![]()
Eş çalmak ne ya ?+ aşk adamı. Başkasının eşini çalan kişi nasıl aşk ve "adam" oluyorsa...![]()
Bitiricilik malesef çalışarak elde edilen bir yetenek değil içgüdüsel bir olay.Kerem dün çok net 3 pozisyon kaçırdı ama ona kızılacak maç değil bu maç çünkü 1 milyon euro bile maaşı olmayan Kerem'e gelene kadar bitiricilik konusunda marka olan İcardi 3 tane net karşı karşıya pozisyon harcadı ve Toreira 'nın da kaçırdığı çok net 2 şer pozisyon var.Gene İcardi ve Toreira fırsatları harcadı Tete ve Zaha 'ya diyecek birşey bulamıyorum.Bir tane yalandan şut atmazmı bir adam.Sezon sonuna kadar sadece İcardi'nin golleriyle başarılı olmamız imkansız Zaha Tete ve Kerem'den skor katkısı şart orta sahadan zaten skor katkısı 0.Duran toplarda Sancez ve Apo dan kafa golü bekleyeceğiz İcardi'nin de ayağına taş değmemesi için dua edeceğiz artık.Güzel analiz etmiş. Bitiriciliği iyi olsa zaten birinci sınıf futbolcuya dönüşür. Şu da var bitiricilik öyle kolay gelişen bir beceri değil. Yani bu eksiğini geliştirmesi çok zor.