Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışıyordur muhtemelen. Duran top çalıştığı söyleniyordu. Zaten şutları o kadar kötü değil. Gelişine şutlarda sıkıntı yaşıyor ki en iyi forvetler bile öyle pozisyonlarda sıkıntı yaşıyor. Bir yerden sonra kapasite meselesi. Her oyuncunun her yönden gelişebileceğini de sanmıyorum. Öyle olsa her yıl Messi çıkmasa da her yıl Ronaldo çıkardı : ))

Ben tecrubeye bağlıyorum. Fenere karşı en az ikisini gol yapardı, büyük maç olunca eli ayağı titriyor elemanın.

Ama mevkisi hücum olan birinin bitiriciliği en önemli faktör. Oyunu okumak bir yere kadar.

Ben tecrubeye bağlıyorum. Fenere karşı en az ikisini gol yapardı, büyük maç olunca eli ayağı titriyor elemanın.

Ama mevkisi hücum olan birinin bitiriciliği en önemli faktör. Oyunu okumak bir yere kadar.
Aslında kendisi de dile getirdi. Çok iştahlı oluyor böyle maçlarda ama heyecan da yapıyor.
Bunun sebebi de "ulan zaten yerden yere buruluyorum bir de bu maç batırırsam neler derler" düşüncesi muhtemelen.

Bence bu yaş ve tecrübede bunları aşmış olması lazım ama belli ki aşamamış. Bir çok oyuncu da öyle ki milli maç sonrası da Montella özgüven aşıladı vurgusu yaptılar vs.

Emre Çolak vardı. Ligde epey parlayıp ilk ŞL maçlarında ayakları titremişti. Düz pas bile veremiyordu herkes ıslıkladı hemen oyundan çıkmıştı vs.

İcardi'nin kıyaslanması yanlış o zaman?
İcardi'yi neyle kıyaslamak istiyorsun söyle. Hagi ile geniş zamanda kıyaslayamazsın henüz bir Avrupa şampiyonluğu ya da uzun soluklu başarıları yok ama istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Oyun olarak zaten aynı mevki de değiller. Ama dersen ki oyun zekası olarak İcardi Hagi'den daha iyi buna hagi'nin canlı sadece 1 maçını izlemiş birisi arka tarafıyla güler heralde :D

İcardi'yi neyle kıyaslamak istiyorsun söyle. Hagi ile geniş zamanda kıyaslayamazsın henüz bir Avrupa şampiyonluğu ya da uzun soluklu başarıları yok ama istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Oyun olarak zaten aynı mevki de değiller. Ama dersen ki oyun zekası olarak İcardi Hagi'den daha iyi buna hagi'nin canlı sadece 1 maçını izlemiş birisi arka tarafıyla güler heralde :D
Ben kıyaslamadım yav. :s Kıyaslamam da ama kıyaslıyorlar Alex ve Hagi ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık