Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prime halı ederse dzekonun prime halı yüz kere eder. Dzeko primea laf atanı Allah çarpar
Dzeko prime haline hiçbir şey söylemedim ki? 10 sene önceyi bırakalım 5 sene önce bile gelmezdi. Sıkıntı şu Dzeko prime dönmesi imkansıza yakon gençleşmeyecek ama nDOMBİLİ fiziksel duzelirse farklı yere gelebilir. Ayrıca biz ona çok para vermedik. Dzeko çok para verdiniz 2 sene için biz icardi ye para çok versekte karşılığı var ilerde satarız.

Dzeko prime haline hiçbir şey söylemedim ki? 10 sene önceyi bırakalım 5 sene önce bile gelmezdi. Sıkıntı şu Dzeko prime dönmesi imkansıza yakon gençleşmeyecek ama nDOMBİLİ fiziksel duzelirse farklı yere gelebilir. Ayrıca biz ona çok para vermedik. Dzeko çok para verdiniz 2 sene için biz icardi ye para çok versekte karşılığı var ilerde satarız.
Yok ben genel dedim son cümleyi.
Dzeko işi bence 1 sene için mantıkliydi. Fakat bats yerine bence Valencia tutulmali idi. Gelecek sene ne olur kestiremiyorum. Ama yedek forvet olarak düşünürsek gelecek sene planlaması için müthiş forvet olur yinede

Bu işten ekmek yeriz umarım. Arda oynasaydı daha dikkat çekici olurdu.
Bizim altyapı takipte büyük takımlar tarafından, misal Yasir Boz izleniyor şuan orada olmasına ve daha A takıma çıkmamasına rağmen. Son dönem gönderdiğimiz oyuncular iş yapıyor Avrupa'da. En basitinden Vedat bile sürekli oynayan bir oyuncu haline geldi İspanya da, Min Jae, Elif Elmas falan derken Arda ile iyice yükselttik olayı.

Szymanski gelir gelmez scout gönderdiler, Ferdi desen teklif vardı salmadık bu yıl hala takipteler. Bu oyuncularda gelecek varsa her türlü iyi takımlara giderler Arda gibi...

@Sir Crocodile timsah besleyen futbolcunuzu yollayacakmışsınız doğvu mu?
Kent'i mi diyorsun? Kiralık gidebilir devre arası net değil.

@Sir Crocodile öve öve bitiremiyordu onu iyi topçu diye, doğruysa boşa övmüş oldu
Öve öve bitiremeyecek ne yazdım la? Atsana dediklerimi.

İyi oynadı Avrupa'da falan ondan bahsetmişimdir. İyi topçu ama bizim oyuna uygun değil, bazı maçlar sonradan girip iyi şeyler yaptı. Bazı maçlar 11 başladı tutuk oynadı, kanat rotasyonunda hem Santrafor oynayan hemde kanat oynayabilen biri isteniyor.

Montana

Bizim altyapı takipte büyük takımlar tarafından, misal Yasir Boz izleniyor şuan orada olmasına ve daha A takıma çıkmamasına rağmen. Son dönem gönderdiğimiz oyuncular iş yapıyor Avrupa'da. En basitinden Vedat bile sürekli oynayan bir oyuncu haline geldi İspanya da, Min Jae, Elif Elmas falan derken Arda ile iyice yükselttik olayı.

Szymanski gelir gelmez scout gönderdiler, Ferdi desen teklif vardı salmadık bu yıl hala takipteler. Bu oyuncularda gelecek varsa her türlü iyi takımlara giderler Arda gibi...

Kent'i mi diyorsun? Kiralık gidebilir devre arası net değil.

Öve öve bitiremeyecek ne yazdım la? Atsana dediklerimi.

İyi oynadı Avrupa'da falan ondan bahsetmişimdir. İyi topçu ama bizim oyuna uygun değil, bazı maçlar sonradan girip iyi şeyler yaptı. Bazı maçlar 11 başladı tutuk oynadı, kanat rotasyonunda hem Santrafor oynayan hemde kanat oynayabilen biri isteniyor.
Salladım ya, ligin ilk haftaları övülüyordu ama.

Salladım ya, ligin ilk haftaları övülüyordu ama.
Alıştın sallamaya iyice... :D

Kötü oyuncu değil bu arada ama biraz moral olarak düştü oynamayınca. İlk geldiğinde oyuna girince daha delici oynuyordu şimdi daha tutuk. Forma bulamıyor, 2. tercih bile değil şuan. King bile sakatlıktan gelip daha iyi şeyler gösterince daha geri planda kaldı, devre arası teklif gelirse kiralık gider gibi görünüyor...

Misal eski takımında çalımlar sonrası ceza sahası dışından baya iyi vuruşları vardı, bizde yaptığını görmedik neredeyse. Bu noktada tutuk kaldı oynamadıkca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık