Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten de genç yaşta şöhret sahibi olmak çok tehlikeli. Egolu olmamak imkansız gibi birşey. Karakterin oturacağı, sünger gibi olduğun bir dönemde etrafındaki herkesin sana hayran olması seni övmesi: her konuda mükemmel olduğun hissiyatı yaratıyor sende. Öğrenme ve kendini geliştirme duygunu köreltiyor. Kendini yeterli ve mükemmel hissetmeye başlıyorsun. Düşünsene Madrid sahasında 80bin taraftar senin adını söyleyip alkışlıyor. Daha 18 yaşındasın ve kendini tanrı gibi hissetmemek imkansız gibi birşey. Daha da kötüsü bu söhrete alışmış birinin bir anda düşüşe geçtiğinde herkesin yüz çevirmesi ile yaşadığı bunalım çok daha tehlikeli. Artık normal biri olarak insan arasına nasıl karışabilir ki çok acı verici.

Prime hali neler eder neler. Sen asıl şampiyon olmazsanız Dzeko ve verilecek paraları düşün.
Prime hali olsa takımı salmazdı zaten Selim. Adamlar resmen alın gidin tarifesi çekiyordu adam için, sebebini de görüyoruz...

Sen asıl düşün İcardi 10 M Euro alıyor ne yaparsınız? Zaha vb. ekurilerinden bahsetmeye gerek yok. :S

Bu videoyu yeni izledim. Güzel bir içerik olmuş. Bol bol takımları eleştirdiğimiz, birbirimizin açığını aradığımız ve bol bol tartıştığımız bu ortamda aslında ligmizin ve kuluplerimizin ne kadar kötü durumda olduğunu açık bir gerçeklikle verilerle yüzümüze vuruyor bu video.

Prime hali olsa takımı salmazdı zaten Selim. Adamlar resmen alın gidin tarifesi çekiyordu adam için, sebebini de görüyoruz...

Sen asıl düşün İcardi 10 M Euro alıyor ne yaparsınız? Zaha vb. ekurilerinden bahsetmeye gerek yok. :S
İcardi bizi gruplara taşıdı, 2 senelik parasını çıkardı. Geçen sene de şampiyon yaptı. 2 sene sonra da Araplara 70-80m fiyata satarız.

İcardi bedava fiyat performans olarak. Sen asıl sizin ekibi düşün.

Geçen gün isimleri çıkmıştı paylaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Transferler gerçekleşmiş.

Yiğit Evin
Can Bartu Çığır
Utku Karakaya

15 yaşında 3 oyuncu altyapıya transfer edilmiş. En dikkat çekici Yiğit Evin gibi görünüyor diğerlerinin istatistiğini bulamadım.

Geçen yıl U16 da 17 gol 15 asist yapmış.
Bu sezon U17 de 6 maç 4 gol 6 asist.

Geçen gün isimleri çıkmıştı paylaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Transferler gerçekleşmiş.

Yiğit Evin
Can Bartu Çığır
Utku Karakaya

15 yaşında 3 oyuncu altyapıya transfer edilmiş. En dikkat çekici Yiğit Evin gibi görünüyor diğerlerinin istatistiğini bulamadım.

Geçen yıl U16 da 17 gol 15 asist yapmış.
Bu sezon U17 de 6 maç 4 gol 6 asist.
Bu işten ekmek yeriz umarım. Arda oynasaydı daha dikkat çekici olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık