Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılı insanlar desteklenir ama bunu onların kendisini sahiplenmeye dönüştürmemek lazım. Başarısız olan veya alengiri olan karşılığını alır yerine başkası gelir bu kadar basit.
Kimseyi gözü kapalı savunmaya gerek yok. Dursun Özbek'in veya Erden'in içerden veya dışardan eleştirilmesini açığının kollanmasını faydalı görüyorum ben. Böylece hem onlar adımını dikkatli atmak zorunda kalır hem de gerçekten somut bir sıkıntıları olsa kulüp onları gönderip yenisini getirir. Her kulüp için olması gereken de bu bence.
Galatasaray kültüründe olan birşey bugün başarılı olan yarın başarısız olunca hemen vedalaşılır.Nelson geçen sene kraldı bu sene ilk yarı 3 e 5 e bakmadan gönderilir.Erden Timur iyi transferler yaptı yarın başarısızlıkta direk yollanır.Kaldıki bu sene 8 numara nın son ana bırakılıp Ndombele ile patlamamız Mertens in yaşı ortadayken yerine adam alınmayıp Keremden on numara yapmaya çalışması Erden Timur a büyük eksi.Davinson Sanchez in alınması İcardi nin bonservisi Toreira nın ve Boey in elde tutulması da başarıları.Devre arası Ndombele ile vedalaşılıp 8 numaraya sağlam biri alınmazsa taraftardan uğultu başlar.Galatasaraylıların en güzel özelliği başarı yoksa babasını bile affetmez.Öyle başka takımlar gibi senelerce ortada başarı olmadan hala aslan başkan çekmez kimseye.

Hakem o değil deniyor bu arada, yapılan algıya kapılmışsın yine. Ya da sen yapıyorsun...

Abdulkerim topu alıyor Camavinga'ya sadece arkadan itme var. Bu iki pozisyonun karşılaştıran sen işte Tuzlaspor'un düşmeden önce vizyon başkanın suçlarını ihbar etmesinde de kanıt arıyor fazla beklentim yok senden Timsah Ercanlar. xd
Hahahah Abdülkerim de itiyor ofsaytımsı yine ofsaytımsı objektifliğin ile yorumlara sistemine girmişsin. :D

Pinokyo Erden gibi kıvırma işine girmişsin sende güzel güzel. :D

Bunu yeni gördüm ama şaşırmadım. :D
Ofsaytımsı @mmmikrofon tabi savunur bu GS hakemlerinin sistemini. :D

Rize maçının hakemi Kadir Sağlam'dı. Halil Umut değil.

Bunun dışında mesele faullerse Rize maçında 0 temasla faul verdi mesela Kadir sağlam. Hiç konuşulmadı. Hiç de şaşırmıyorum artık yapılan algıya.

Taraf hesapların paylaştığı her şeyi de hemen kabullenmemek lazım.

TR'de iyi hakem yok ama Kadir Sağlam gibi bir hakem yerine Halil'in önemli maça verilmesi daha isabetli olmuş. Kadir sağlam çok çok daha kötü bir hakem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık