Cevap veriyorum Trabzonspor'un fenerime yaptığını yapar.
Cevap veriyorum Trabzonspor'un fenerime yaptığını yapar.
Olay tamamen bundan ibaret zaten Ali Koç'da yaptığı ilk açıklamada dedi kayıt bana gönderildiyse bunu nereden öğrendi minvalinde birşey diyor.Amaç burada vardaki kayıtların Ali Koç'a gönderilmesi değil bu olayı Erden Timur a kimin uçurduğunun tespit edilmesi.Ali Koç un cinnet geçirmesinin nedeni bu.Gündemin bu tür olaylarla meşgul edilmesi en çok Galatasarayın işine gelir Ali Koç'un görev süresini uzatıyor bu tür çıkışlar aslan başkan füze attı falan diyor taraftarları.Bu hafta Adana da darbeyi vurup sonra elleri ayaklarına dolaşınca devre sonunda da Galatasaray bir haftada bunları 2 kere yenince asıl meseleye döneriz 1682 öncesi şampiyonluklarımız nerede,16 yıldızımızı verin...Son cümlen doğru bu olaydan birşey çıkmaz ama ne yaptıklarını herkes biliyor.Erden Timur ona bu olayı uçuranı yakmayacaktır elimde kanıt yok diyecektir ama Ali Koç un cinnetini gördükten sonra net anladım bu adam bir yerde büyük patlayacak şuan Galatasaraylının en büyük dileği Ali Koç un sene sonu bırakmaması. Bize hayalimiz olan Bayern bundesliga dominasyonunu Ali Koç verecek Erden Timur veya Dursun Özbek değil.Erden'in söylediği şey Lale'nin söylediği tarihte oraya girdiğinin kaydı olduğu. Tarihş ve kaydın nerede olduğunu söyleyeceğim deyip bunu söyledi canlı yayında.
Var odasının içinin de kayıtları varsa o da vardır tabii.
Erden'de de bu görüntüler olabilir ama bunu açıklayamaz. Kendisine nasıl geldiğini izah etmek zorunda kalır. Bu yüzden TFF'yi işaret etti.
Mehmet Demirkol bile bütün hakemler bunu konuşuyor doğru bilmem ama bu konuşuluyor dedi.
O odanın görüntü kaydı varsa bile bu kadar uzun tutulmuyordur. Bunlar var kaydına dahil değil. Sadece Erden'in söyledi gün Var odasına girdiğinin bilgisi tutulmuştur o duruyordur ondan da bir şey çıkmaz.
Erden'in hatası çıkıp anlatacak birileri olmadan veya varsa kendisine görüntüleri yollayanı yakmaya karar vermeden bir sonuca gitmeyecek olaya girişmesi. Baştan beri diyorum ben bu olayın doğru olduğunu TR'de sıradanlaşmış mevzular olduğunu düşünüyorum ancak bu olaydan bir şey çıkmaz.
Başarılı insanlar desteklenir ama bunu onların kendisini sahiplenmeye dönüştürmemek lazım. Başarısız olan veya alengiri olan karşılığını alır yerine başkası gelir bu kadar basit.Olay tamamen bundan ibaret zaten Ali Koç'da yaptığı ilk açıklamada dedi kayıt bana gönderildiyse bunu nereden öğrendi minvalinde birşey diyor.Amaç burada vardaki kayıtların Ali Koç'a gönderilmesi değil bu olayı Erden Timur a kimin uçurduğunun tespit edilmesi.Ali Koç un cinnet geçirmesinin nedeni bu.Gündemin bu tür olaylarla meşgul edilmesi en çok Galatasarayın işine gelir Ali Koç'un görev süresini uzatıyor bu tür çıkışlar aslan başkan füze attı falan diyor taraftarları.Bu hafta Adana da darbeyi vurup sonra elleri ayaklarına dolaşınca devre sonunda da Galatasaray bir haftada bunları 2 kere yenince asıl meseleye döneriz 1682 öncesi şampiyonluklarımız nerede,16 yıldızımızı verin...Son cümlen doğru bu olaydan birşey çıkmaz ama ne yaptıklarını herkes biliyor.Erden Timur ona bu olayı uçuranı yakmayacaktır elimde kanıt yok diyecektir ama Ali Koç un cinnetini gördükten sonra net anladım bu adam bir yerde büyük patlayacak şuan Galatasaraylının en büyük dileği Ali Koç un sene sonu bırakmaması. Bize hayalimiz olan Bayern bundesliga dominasyonunu Ali Koç verecek Erden Timur veya Dursun Özbek değil.
Samet'i sildi sanırım artık eğer haber doğru ise.Bugün altyapıdan, 17 yaşında ki stoper Yusuf Akçiçek oynayacak deniyor. Performansını merak ediyorum, bakalım...
Samet'i anca devre arasında siler hemen küstürmez ne olur ne olmaz diye. Yusuf Akçiçek de sol stoper gördüğüm kadarıyla, yani daha çok Jayden'ın oynayacağı yerde oynar. Djiku tam iyileşip Serdar Aziz bu ayın sonunda dönüş yapana kadar ne kadar istemesek de Samet oynayacaktır mecbur...Samet'i sildi sanırım artık eğer haber doğru ise.
Ya çok kötü bir topçu değil ama bana sorsan da Fener seviyesi de değil, sağlıklı bir Serdar Aziz her türlü daha iyidir.Samet'i anca devre arasında siler hemen küstürmez ne olur ne olmaz diye. Yusuf Akçiçek de sol stoper gördüğüm kadarıyla, yani daha çok Jayden'ın oynayacağı yerde oynar. Djiku tam iyileşip Serdar Aziz bu ayın sonunda dönüş yapana kadar ne kadar istemesek de Samet oynayacaktır mecbur...
Samet Avrupa listesinde yok.Samet'i sildi sanırım artık eğer haber doğru ise.
Unutmuşum yaSamet Avrupa listesinde yok.
Hau 17lik uşak var mı?Samet Avrupa listesinde yok.