Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kulüp belki de tarihin en büyük 2. Kulübü, diyoruz ki bu sene vasata alışmışlar 19-20 deki gibi Dominant Bayern değiller ama öyle bir muamele yapılıyor ki köy takımı diyormuşuz. Bu dalga geçmektir ayıp.
Bir dahaki sefer senin takımdaşların da akla hayale sığmayacak şeyler yazdığında aynı tepkiyi beklerim, haberin olsun.

Bayern 7 atar geçer.
Ama @justahuman a söylemek lazım aynı anda totem atınca bozuluyor.
FB dışında totemimiz yok.

Onda da ben maç izlemiyorum @Whitebear D berbere gidiyor @RedAcT yurda ayak basıyor @Hidalg0 tüm totem itemlerini sıralıyor @Mihawk Bakambu'yu salıyor vs.
bunlar tespit ettiklerim bunların ve varsa bilmediklerimin hepsinin aynı anda olması lazım ki FB puan kaybetsin.

Bunun dışında GS özelinde totem vs. yok. Fark yemesin diye dua ediyoruz hepsi bu : ))

Sana yazmadım zaten bu mesajları, üzerine almana gerek yok, algı yapan genelde sizin taraftar kitleniz, kimse of puf süper prime Bayern demiyor, ama Fener bu Bayern'i yakalasa 5 atar diyenleri de gördükten sonra ne dememi istiyorsun? Ben de dalgaya vururum.
Herkese diyorsun işte, kimse burda Bayern'e köy takımı dememiştir. Algıyı kim daha iyi yapıyor tartışmasına girmicem vakit değerli. Fener 5 tane atar mevzusu da GS'nin o maçta kaçırdıklarını FB atardı lakin yine yenilirdi 3 atsa 5 yerdi. Öyle insanlara cahil muamelesi yapıp laf sokmaya çalışmayalım bunu GS'lisi FB'lisine diyorum. Herkesin aklı başındadır burda, olmayan adam da perma yiyip gitmiştir zaten.

Adam kayırıyorsun ve adaletsizsin iması yakışmadı
Bana algıcı demek daha mı iyi peki? Şimdi sen de görüyorsun bazı insanların yazdıklarını, onlara laf yok da bana gelirse ben de böyle derim, ne diyim?
La en küçük şeye şikayet ediyorsunuz zaten, köpek mizahı yaptık diye yapamadığınız algı etmediğiniz şikayet kalmadı. Amacın ne?
Bana kalırsa her şey serbest olsun, problemim yok ki.

Bayern ŞL takımı, adam gider 3. lige tokatlanır. Aynı sene ŞL alır.

2017 yılından beri gruplarda maç kaybetmiyor yahu.

Trabzonspor > Bayern denklemi netleşti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık