Masaspor'un durum kötü desene...Maçlar sahada kazanılıyorsa almanya 3.lig takımı daha güçlüdür.

Masaspor'un durum kötü desene...Maçlar sahada kazanılıyorsa almanya 3.lig takımı daha güçlüdür.
Önlerinde bir anderlech varmış işte avarajda birinci olacaklar 1023091589374598374 takım arasında xDMasaspor'un durum kötü desene...![]()
Bu kulüp belki de tarihin en büyük 2. Kulübü, diyoruz ki bu sene vasata alışmışlar 19-20 deki gibi Dominant Bayern değiller ama öyle bir muamele yapılıyor ki köy takımı diyormuşuz. Bu dalga geçmektir ayıp.Daha yeni 2. lig takımına kupadan elendiler herkes Tuchel kovulsun diye diye dilinde tüy bitti. Anlam veremediğim bi kredisi var takımda. Bu adamlar katıldığı her kupayı kazanmadığı sürece başarı olarak bile görmüyorlar. En kötü Şampiyonlar ligi hariç tüm kupalar + Şampiyonlar liginde yarı final ve yukaısını başarı sayıyolar.
Gs balına koskoca Bayern yimpaş yozgatspora dönmüşHedef Picardi'ye penatı attırıp avantajı -100 yapmamış diye haberler dolanıyor.
Almanya 3. lig takımına elendiler geçen gün. Bugün 3. lig takımı mı yoksa GS mi daha güçlü diye göreceğiz...
Sıfır çekerdi dostum sebepleri;Fenerbahçe aynı grupta mucadele etse 6 maçta 1 puanla kapatirdi. Kopenhag beraberliği gelirdi, gerisi farklı mağlubiyetler.
Sana yazmadım zaten bu mesajları, üzerine almana gerek yok, algı yapan genelde sizin taraftar kitleniz, kimse of puf süper prime Bayern demiyor, ama Fener bu Bayern'i yakalasa 5 atar diyenleri de gördükten sonra ne dememi istiyorsun? Ben de dalgaya vururum.Algı yapmayın geçen senenin son haftasında Dortmund'un hediyesi ile aldı şampiyonluğu, sonra Süper kupayı kaybetti 3 tane yiyip Leipzig'den, lig de tekrar tokadı yedi hem Leverkusen'den hem Leipzig'den. Kadro piyasa değeri diyorsun PSG'nin her sene 1 milyardı ne aldı bunların sonunda?
Kötü diyorsak köy takımı demiyoruz aptal yerine koymayın adamı.
Deplasmanda oynanacak Bayern maçı öncesi kesilecek racon mu bu kardeşgerisi farklı mağlubiyetler.
Objektif bir gsli olduğunu her daim biliyordumFener bu Bayern'i yakalasa 5 atar