@Mihawk FB'liler gönderdikleri hamburgerler karşılığında iki doz florya iğnesi istemişler : ))Yine son anda Muslera, en çok sevinen Günay olmuştur![]()
@Mihawk FB'liler gönderdikleri hamburgerler karşılığında iki doz florya iğnesi istemişler : ))Yine son anda Muslera, en çok sevinen Günay olmuştur![]()
@Mihawk FB'liler gönderdikleri hamburgerler karşılığında iki doz florya iğnesi istemişler : ))
Bizi küçümseseler iyi olurdu. Neuer bile İcardim de İcardim diyor.Şampiyon ligi konuşalım artık ben gün değil saat sayıyorum. Bizim korktuğumuzdan daha çok korkuyor Bayern tarafı. Akıllı bir oyunla kazabiliriz. Deli fişek barış şanslı olsun yeter.
Bugün Dortmund maç özetine baktım, bakmaz olaydımBizi küçümseseler iyi olurdu. Neuer bile İcardim de İcardim diyor.
Zaaflarımızı gördüler. Sol bek yine Angelino olacak gibi.
Angelinho olsun zaten, soldan gitmeye gerek yok, bizim sağ tarafta cigersiz boey ve barış alperimiz var. Kaan sağ tarafa daha meyilli zaten, icardi için fark etmez. Erken gereksiz gol yemeyelim yeter. Alman milli takım ile yarı finalde oynarken oynatacak oyuncumuz kalmamıştı en son Sabri reis bacak arası yapıp hemde Lahm'a karşı Semih gol atmisti. Büyük maçlar beni GSmde korkutmaz, zayıf takımlara karşı daha kotuyuz.Bizi küçümseseler iyi olurdu. Neuer bile İcardim de İcardim diyor.
Zaaflarımızı gördüler. Sol bek yine Angelino olacak gibi.
Geliyor...Bugün Dortmund maç özetine baktım, bakmaz olaydım![]()
Valla Gs Avrupa da oynadığı futbolla bize şunu gösterdi ki herşey olabilir. Yani 3-0 yenilsek de şaşırmam 0-3 yensek de şaşırmam öyle bir durumdayız.Bugün Dortmund maç özetine baktım, bakmaz olaydım![]()