Biraz da yeniler diyorsun![]()
Botu benimle mi bağladılar? :d
Biraz da yeniler diyorsun![]()
Yahu tek taraflı olay değil kardeşim, bak siz GSliler şu hikâyeyi anlatıyordunuz burada önce ki haftalar "Maçta neye itiraz ediliyor faulü-penaltiyi yapan rakip oyuncu bile itiraz etmiyor" bunu diyen sizlersiniz, şimdi ayni şeyi kabul etmeniz gerekli. Bak etmeseniz bile bu pozisyon için aynı demeniz komik. Tadic'in kontrolünde olan bir pozisyon ile hiç alakasız kornerden yapılan bir hareketi aynıymış gibi algı yaratma çabasına giren sizsiniz. Objektiflik istiyorsan objektif olacaksın ilk önce.Trabzonlu oyuncu da mı yakasından çekmiş Tadic'i, hikaye yazan sensin la, azıcık ya, azıcık objektif ol ve de ki, evet o pozisyon penaltı olmamalıydı, bak ben dedim, TS maçında Sebo'ya ilk hareketin penaltı olduğunu, ama yok hep sizin hakkınız yeniyorNeyse, daha da bu hakem konularında troll dışında mesaj atmayacağım ya, son ciddi cevabım olsun
![]()
Helal tabi tüm şampiyonlukları gibi püffff hahahahaTabi bu tip pozisyonları makul,helal karşılayan takımın taraftarları Fenerin pozisyonlarına penaltı demez!!!
Attığım faul twiti görüntülenmiyor ama ona yapılan yorumu ss atayım timsahSizin GS maçında İcardi'nin attığı ilk gol öncesine bak, basma var diyorsan orada var. Hakem faul verdi mi? Ben senin bunu konuştuğunu hatırlamıyorum. Faul falan dedin mi buna diyorsun?
Valla FB konusunda günlerdir tartışıyorsun burada, GS hakkında yazdığını gormedim dedim, bir şey de yazmamışsın zaten. FB için günlerdir kazanmanıza rağmen yazdıkların nerede? Faul ile gol atan GS için yazdıkların nerede? O yüzden bu halin ile devam 61'siz alıştık sana...Attığım faul twiti görüntülenmiyor ama ona yapılan yorumu ss atayım timsahAyağa bastıkları pozisyonu atıp hakem kendilerine kötü algısı yapanlara ne demişim
![]()
O maçla ilgili GSli biriyle tartışırken de demiştim sabaha kadar sürse gol atamazdık o kadar kötüydük ama hakem GSlilere yaptıkları fauller yerine itirazlara kart verdi. Gs doğrandı diyen algı yapar dedim timsah araştır bak. Baba transferler o maçtan sonra geldi bizim. Sana görüntünün olduğu twiti atıp "hakem Gsye kötüydü" diyenlere verdiğim en net cevabı atmışım hala ettiğin lafa bakValla FB konusunda günlerdir tartışıyorsun burada, GS hakkında yazdığını gormedim dedim, bir şey de yazmamışsın zaten. FB için günlerdir kazanmanıza rağmen yazdıkların nerede? Faul ile gol atan GS için yazdıkların nerede? O yüzden bu halin ile devam 61'siz alıştık sana...![]()
Yine son anda Muslera, en çok sevinen Günay olmuştur