Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence burada olayın öznelerinden bağımsız haklı. Hasbelkader takımın başına geçici olarak gelmişsin, saygı duyduğun biri ben beşiktaşta olsam 50 kupa kaldırırım falan diyip üstünde gereksiz baskı yaratıyor. Burak'ın yerinde hangimiz olsak şg sonrası geçerdik takımın başına. işler biraz iyi gitse ilerde süper ligde boşta kalmayacağın garanti gibi çünkü. Ve yönetim değişse de değişmese de devam etmeyeceğin belli. Lüzumsuz bir baskı yaratıyor bence adamda beşiktaşlıların bu yersiz açıklamaları
Rıza hocanın bu tarz ve milli takım için açıklamalarını gördüm. Hak eden yerli hocalar vardı. Rıza Hoca'da bunlardan biriydi ama takımın başına biri gelmişken ve iyi de gidiyorken her fırsatta o tarz açıklamalarını doğru bulmuyorum. Aynı şekilde Beşiktaş için yaptığı bu açıklama da doğru değil bence. Hadi geldin alamadın o zaman ne diyeceksin ki bundan bağımsız etik bir açıklama değil.

Bence burada olayın öznelerinden bağımsız haklı. Hasbelkader takımın başına geçici olarak gelmişsin, saygı duyduğun biri ben beşiktaşta olsam 50 kupa kaldırırım falan diyip üstünde gereksiz baskı yaratıyor. Burak'ın yerinde hangimiz olsak şg sonrası geçerdik takımın başına. işler biraz iyi gitse ilerde süper ligde boşta kalmayacağın garanti gibi çünkü. Ve yönetim değişse de değişmese de devam etmeyeceğin belli. Lüzumsuz bir baskı yaratıyor bence adamda beşiktaşlıların bu yersiz açıklamaları
Sorunun üzerine devamında onu diyor. Sivasta Türkiye kupasını aldım, 3 sene avrupaya götürdüm, daha iyi imkanlarım olsa daha fazla kupa alırdım demiş adam. Bunda ne var? Senelerdir Beşiktaş'ı çalıştırmak istiyor Rıza Çalımbay, bu kulüpte yetişmiş bir adam. isteğini dile getirebilir, hele ki şöyle bir ortamda.

Mucize çocuk 10 dakikada bir gol bir asist yaptı manşetlerini görür gibiyim. Arda'nın fark yaratamayacağı takım, lig yok. Yetenek seviyesi beni çok heyecanlandırıyor p-up almış anime karakterinin ilk dövüşünü bekler gibi bekliyorum bebeyi.
Arda'nın tek eksiği fazla özgüvensiz gibi geliyor dışarıdan. Mesela basketboldaki Alperen Şengün öyle değil, cidden her şeyiyle star havası var çocukta. Umarım Arda heyecana falan kapılmadan güzel bir başlangıç yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık