Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkeme gelip vs. deyip işi milliyetçileğe bağlamış alakasız bir şekilde.

Umarım milli takıma falan geçiş yapmaz. Gençler için hiç iyi bir örnek değil.
Burak futbolcuyken de yerli sınırı konularında da böyleydi. Ülkemizin çocukları oynasın falan diye konuşurdu. Adamın normali bu :/

Hamına da mamına da son zamanlarda duyduğum en saçma sözlerden biri olsa da mükemmel oturuyor ağza. Ligimizin yeni efsanelerinden olacak bu kelime birleşimi.
Onun galiba daldan düşmeli devamı var ama yazıp ban yemek istemedim

Ülkeme gelip vs. deyip işi milliyetçileğe bağlamış alakasız bir şekilde.

Umarım milli takıma falan geçiş yapmaz. Gençler için hiç iyi bir örnek değil.
Burak'tan hoca olmayacağı belli oldu bizim Marcao sahada Kerem'i dövdü 8 maç ceza aldı FT yumuşatıp olayı ikisinden de yararlandı avrupa liginden son 16 çıkardı o mevzudan.

Burada ırka bakmamak gerek iki oyuncuyada kulüp para ödüyor olayı yönetip yatıştırması gereken hoca ortamı geren olursa değil takım yönetmek yardımcılık bile yapamaz. TR milli takımında takılabilir gibi.

Ali Ece sert olsa da haklı. Söylenene göre Bailey öyle sert bir şey de yapmamış, bir pozisyon hakkında konuşmuş. Geçmişinde şiddet olayları olan ve bu yüzden terapi gören Burak Yılmaz bu konularda daha sakin olması gerekiyor. Bizim oyuncuya yapamaz falan, boş hamaset sözleri.

Mevzu ne bilmiyorum ama içimin yağları eridi resmen. Ağzın bal yesin lan. Videoda söylediklerinden daha fazlası da varmış. Çok çok feci çakmış Ali Ece. Burak ülkeyi terk etse yeri var.

Maç berabereyken bjknin net penaltısı yenmiş. Bizim Ferdi'nin yenen penaltısı gibi. O var monitörlerini umarım yakında mabatlarından çıkarıp izlemeye başlarlar maçları.

Mevzu ne bilmiyorum ama içimin yağları eridi resmen. Ağzın bal yesin lan.

Maç berabereyken bjknin net penaltısı yenmiş. Bizim Ferdi'nin yenen penaltısı gibi. O var monitörlerini umarım yakında mabatlarından çıkarıp izlemeye başlarlar maçları.
İçi boş milliyetçilik soslu hamaset kasması yüzünden maçı verdı Burak... Üstüne Rıza Çalımbay için kanal kanal gezip, kulüpte görev arıyor demiş. Rıza Çalımbay bence takımın başına geçecek kadar iyi bir isim değil de, ya senin haddine mi Rıza Çalımbay'a laf atmak.

İçi boş milliyetçilik soslu hamaset kasması yüzünden maçı verdı Burak... Üstüne Rıza Çalımbay için kanal kanal gezip, kulüpte görev arıyor demiş. Rıza Çalımbay bence takımın başına geçecek kadar iyi bir isim değil de, ya senin haddine mi Rıza Çalımbay'a laf atmak.

Bence burada olayın öznelerinden bağımsız haklı. Hasbelkader takımın başına geçici olarak gelmişsin, saygı duyduğun biri ben beşiktaşta olsam 50 kupa kaldırırım falan diyip üstünde gereksiz baskı yaratıyor. Burak'ın yerinde hangimiz olsak şg sonrası geçerdik takımın başına. işler biraz iyi gitse ilerde süper ligde boşta kalmayacağın garanti gibi çünkü. Ve yönetim değişse de değişmese de devam etmeyeceğin belli. Lüzumsuz bir baskı yaratıyor bence adamda beşiktaşlıların bu yersiz açıklamaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık