Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakipleri yererseniz veya düşünürseniz sizde o düşük seviyenin üstü olursunuz. Onları yuceltirseniz sizin elde ettiğiniz başarıda daha anlam kazanır bence.

O yüzden herkese hakkını vermek lazım. İcardide problem olabilir gibi biraz tutuk gördüm. Onun dışında gs domine ediyor maçı özellikle Nelson çok iyi topçu anasını satayım. Keşke bizde olsa boey ile beraber
Sen de bize Ferdi,Fred ve Sebo'yu versene🥰

Rakipleri yererseniz veya düşünürseniz sizde o düşük seviyenin üstü olursunuz. Onları yuceltirseniz sizin elde ettiğiniz başarıda daha anlam kazanır bence.

O yüzden herkese hakkını vermek lazım. İcardide problem olabilir gibi biraz tutuk gördüm. Onun dışında gs domine ediyor maçı özellikle Nelson çok iyi topçu anasını satayım. Keşke bizde olsa boey ile beraber
Tamam şuan sakatlarınız var da normalde 5. stoperiniz Samet mübarek : ))

Ferdi iki kanatta da oynayabilir gel değişelim desem değişmezsin ki ben de değişmem o ayrı mevzu. Boey GS'nin oyun planına daha uygun bir sağ bek.

Ziyech'in on numarada daha faydalı olacağını düşünüyorum bu takım için.
Ben katılmıyorum, kanatta çok daha rahat oyun kuruyor, ona keza Tadic de öyle mesela, kanatta iken topu aldığında, şut,pas ve çalım tehlikesi olan bir oyuncu, fizikseli biraz artarsa savunması çok zor olacak.

İcardi BJK maçından beri sakat oynuyor iğne ile antrenman yapmıyor günaydın kardeşim. :D

Tamam şuan sakatlarınız var da normalde 5. stoperiniz Samet mübarek : ))

Ferdi iki kanatta da oynayabilir gel değişelim desem değişmezsin ki ben de değişmem o ayrı mevzu. Boey GS'nin oyun planına daha uygun bir sağ bek.
Boey tam bek. Ferdi biraz farklı bir oyuncu. Genel oyunda daha iyi ama defansif açıdan geride. Takım kuran birisi boeyi, yetenek arayan ferdiyi alir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık