Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde Kasımpaşa diri bir takım. Biz cidden güzel oynuyormusuz
Doğru işi gözüme çarpan, uzun çıkmaları oldu, GS geride oyun kurarken Bayern'e bile sahayı dar edebiliyor, en iyisi topu uzun vurup orta saha mücadelesine girmek.
Yanlış işleri ise, ben olsam Fall'u, Apokerim'in oraya çekerim, en büyük eksileri ise, biz oyun kurarken, Sanchez'in topu kullanmasına izin veriyorlar, yapmaları gereken, Sanchez'e baskı yapıp, Nelsson'u boş bırakmaları, Nelsson'un ayağı Sanchez'e göre epeyce kötü. Bir doğru işleri de, topu oyuna hemen sokmayıp, tempoyu kendi seviyelerine düşürmeleri.

Rakipleri yererseniz veya düşünürseniz sizde o düşük seviyenin üstü olursunuz. Onları yuceltirseniz sizin elde ettiğiniz başarıda daha anlam kazanır bence.

O yüzden herkese hakkını vermek lazım. İcardide problem olabilir gibi biraz tutuk gördüm. Onun dışında gs domine ediyor maçı özellikle Nelson çok iyi topçu anasını satayım. Keşke bizde olsa boey ile beraber

Mevcut kadroda en büyük sıkıntı Ziyech'in defansif yönü. Özellikle top kendi yarı alanındaysa bir oyuncu karşılamıyor karşılar gibi yapıyor.
Bu sadece karşıladığı oyuncuya değil pas opsiyonundaki 3 oyuncuya da fırsat yaratıyor. Bu anlamda Tete daha iyi. Bu pres oyununda üstüne düşeni yapıyor.

Ancak bu maç bir iki kez çok iyi dokunuş yaptı Ziyech. Ondan defans yapmasını beklemezsin ama pres bu takımın ana faktörü.
Zaha bu maç o işi de daha iyi yapıyor mesela her anlamda istekli .Ara ara saçmalasa da..
Ziyech'in on numarada daha faydalı olacağını düşünüyorum bu takım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık