Koca karar metninde görüntüler ve konuşmalar sahte, montajla oluşturulmuş diye bir ifade göremedim. Bunlar hukuksuz toplanmış ve delil sayılamaz diyor. Bu gerçeği başka şeylerle gizleme birader. Hakimi savcısı polisi ceza almışta görüntülerde kendileri mi varmış ? Hukuken suç yokmuş bitti. Hukuka güveniyoruz sonuçta.Yahu ne yazıyor 61'siz? Delil dediğin şey kanuna aykırı olmasının yanında kesinlikle başkası tarafından oluşturulmamalı. Sen kanuna aykırı olan ve belki de başkası tarafından oluşturulan sahte delillerin kabul edilmesi gerektiğini mi savunuyorsun. Git CAS davasına bak, orada bile "Delil yetersizliği" deniyor. Yani o dönem ki bu işin içinde olan Savcılar, polisler bile terör örgütü üyesi olmaktan yıllarca ceza almış kişiler. Şunu savunmak da ne bileyim... :S
Zaten hukuksuz toplanması sonucu diğer şeylerin önemi yok. Araştırılmasına gerek de yok, yani öyle ki bu dosyanın oluşturulma yılı ilk olarak 2009 yılına dayanıyor belgeli olarak. Bu bile kumpas olduğunu kanıtlamak için yeterli aslında, öyle ki bunu oluşturan polis yıllarca ceza almış şuan. Savcı ve hakimlerde o şekilde...Koca karar metninde görüntüler ve konuşmalar sahte, montajla oluşturulmuş diye bir ifade göremedim. Bunlar hukuksuz toplanmış ve delil sayılamaz diyor. Bu gerçeği başka şeylerle gizleme birader. Hakimi savcısı polisi ceza almışta görüntülerde kendileri mi varmış ? Hukuken suç yokmuş bitti. Hukuka güveniyoruz sonuçta.
Davadaki hakimin, savcının ve polisin ceza alması için içinde oldukları örgüte mensup olmaları yeterli sebep birader çarptırdığın noktalardan biri bu.Zaten hukuksuz toplanması sonucu diğer şeylerin önemi yok. Araştırılmasına gerek de yok, yani öyle ki bu dosyanın oluşturulma yılı ilk olarak 2009 yılına dayanıyor belgeli olarak. Bu bile kumpas olduğunu kanıtlamak için yeterli aslında, öyle ki bunu oluşturan polis yıllarca ceza almış şuan. Savcı ve hakimlerde o şekilde...
Yani gerçek istiyorsan bunlar gerçekler 61'siz...
Hakim, Savci ve polisler Fetocu ve kumpascı olduğu için ceza aldı. Görüntülerde kendileri olması ne alaka?
Jurgen İso 38/38 hedefliyorTakımda sakatlıklar var diye umutlananlar görüyorum ama unuttukları bir adam var.
Tamam da kardeşim sadece örgüt üyesi olduklarından almadılar bu cezayı. Yoksa hepsi aynı cezayı alırdı fakat olayların durumu farklı işledikleri suç farklı. Çarpıtma nerede? Yani istediğin gibi yorumlamaya gerek yok bu durumu, adamlar dümdüz bu konuda örgütsel suç işlemişler. "Futbolda şike kumpası davası" boşuna mı görüldü?Davadaki hakimin, savcının ve polisin ceza alması için içinde oldukları örgüte mensup olmaları yeterli sebep birader çarptırdığın noktalardan biri bu.
Diğer bir husus görüntülerin elde edilişi hukuken sanıklara bir müeyyide gerektirmiyor ama spor yargılamasında durum farklı. Dava sadece örgüt kurma yönünden ele alınıp sonuçlandırılıyor.
Mahkeme kararıyla bu dinlemeler yapılsa sonuç aynı olur muydu? Ben bu konuyu çok merak ediyorum.
Bu bilginin kaynağı ne?Diğer bir husus görüntülerin elde edilişi hukuken sanıklara bir müeyyide gerektirmiyor ama spor yargılamasında durum farklı.
6 en kötü 4 puanla kapatırız.Takımda sakatlıklar var diye umutlananlar görüyorum ama unuttukları bir adam var.
27 Mart 2014Bu bilginin kaynağı ne?