Yoo yorulmadım aksine ne kadar ileri gidebilir diye merak ettim. Ben vermem ama verilebilir diye ortalama bir yorumla kapattık tahtayı.İşte kabul etmişsin, ne diye yordun kendini bu kadar![]()
Yoo yorulmadım aksine ne kadar ileri gidebilir diye merak ettim. Ben vermem ama verilebilir diye ortalama bir yorumla kapattık tahtayı.İşte kabul etmişsin, ne diye yordun kendini bu kadar![]()
Şunu yazarken hiç düşünmüyon mu neden acaba diye. Bjk 2 sezon, biraz da İbb katkısı hariç katkı gelmediğinden Kıbrıs'ın altını düşüyorsun. fener yok ortalıkta.Son 10 yılda çok başarılıyız dediğiniz dönemde kıbrısın altına düştük sen gelip hala hikaye anlatıyon bana xD
9 maç 22 sarı kart gayet normal. En sakin maçlarda bile 2 sarı altı zor oluyor. @mmmikrofon yapma artık.Ofsaytımsı mikrofon hep işine geldiği gibi yorumluyorsun yine, 23 sarıyı da İrfan'a mı göstermiş? GS'nin hakemi bu anlıyorum ama bu kadar savunma bari, merak etme Erden'in hakemlerine dokunamaz Ekşi surat başkanken...
Profilin bana kapalı, gerek yok 61'siz. Paylaştığın belgede zaten kırpılmış bir haber karar bile degil. :SNeyse ilgili kararın metnini profilime atıyorum ora serbest nasılsa. İsteyen bakabiliretiketledim timsah.
Açtım açtım. Kararı yazan haber. Karardaki metin yazıyor yorum değilProfilin bana kapalı, gerek yok 61'siz. Paylaştığın belgede zaten kırpılmış bir haber karar bile degil. :S
Yahu ne yazıyor 61'siz? Delil dediğin şey kanuna aykırı olmasının yanında kesinlikle başkası tarafından oluşturulmamalı. Sen kanuna aykırı olan ve belki de başkası tarafından oluşturulan sahte delillerin kabul edilmesi gerektiğini mi savunuyorsun. Git CAS davasına bak, orada bile "Delil yetersizliği" deniyor. Yani o dönem ki bu işin içinde olan Savcılar, polisler bile terör örgütü üyesi olmaktan yıllarca ceza almış kişiler. Şunu savunmak da ne bileyim... :SAçtım açtım. Kararı yazan haber. Karardaki metin yazıyor yorum değil![]()