Aklın yolu bir tebrik ederim. @Glorfindel gerçekten saygı duydum.Aynısını bir kaç sayfa önce @Glorfindel de söyledi, helal olsun.
Aklın yolu bir tebrik ederim. @Glorfindel gerçekten saygı duydum.Aynısını bir kaç sayfa önce @Glorfindel de söyledi, helal olsun.
Yorumları okuyorum da sanki Fred'in dediği duyulmuş. Hakem yanlış karar verilmiş gibi konuşuluyor.
Ciddi hakemin kararı yanlış diyenler Fred ne demiş söyler misiniz ? Altyazılı versiyonu falan mı çıktı pozisyonun?
Video düştüYorumları okuyorum da sanki Fred'in dediği duyulmuş. Hakem yanlış karar verilmiş gibi konuşuluyor.
Ciddi hakemin kararı yanlış diyenler Fred ne demiş söyler misiniz ? Altyazılı versiyonu falan mı çıktı pozisyonun?
Somos todos irmãos, por que essa raiva?Yorumları okuyorum da sanki Fred'in dediği duyulmuş. Hakem yanlış karar verilmiş gibi konuşuluyor.
İzleyelim biz de ya merak ettim. Canın cehenneme dostum da demiş mi ?Altyazıda ''lanet olsun sana hakem'' yazıyordu.
Fred Portekizce konuşuyor zorbay İngilizce ve Portekizce bilmiyor fredin İngilizce küfür etmesi düşük olasılık. Hadi İngilizce etti zorbay anladı kaç kere küfüre kart verildi bu ligdeYorumları okuyorum da sanki Fred'in dediği duyulmuş. Hakem yanlış karar verilmiş gibi konuşuluyor.
Gs'de has hristiyan topçu yok mu noele saygı kalmamış derim bu maç kırmızı gören olmazsa