Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmıyorum. Çok defa gördüm Caner içinden geçerdi her maç hakemin. Her kuralın normal olarak uygulandığı senaryoda haklısın ama tek taraflı uygulanma varsa zaten çifte standart oluyor :/ Neyse kesin etmiş mi bir öğrenelim o bile şaibeli

Fırat Aydunus falan da veriyordu. İlk maçtan biz de itirazdan 4 sarı kart yedik. Muslera en çok sarı kart gören oyuncu. Oluyor yani, yapacak bir şey yok. 3 adım ötesindeki hakeme sövdüyse, aldığı karta yanlış demek olmaz şimdi. Bu maç aynısını Icardi yapsın, kart almasın. Ona da tepkimizi koyalım. Alkışlayan adamla iletişimi keseriz.

Ben olsam FB yönetimi olarak futbolcuya başka cezalar verip kamuoyuna karşı da özür diletirim. Türk futbolu ve hakemlerini kurtarmak için öncü olmaları lazım. Her FB taraftarının bunu canı gönülden istediğine eminim.

Üye silindi 789

Yorumları okuyorum da sanki Fred'in dediği duyulmuş. Hakem yanlış karar verilmiş gibi konuşuluyor. :ehe:

Ciddi hakemin kararı yanlış diyenler Fred ne demiş söyler misiniz ? Altyazılı versiyonu falan mı çıktı pozisyonun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık