Onu deseler yine iyi adam değil, vasıfsız gibi hiç Garp’a yakışmayan alakası olmayan şeyler söylüyorlar.Bak o da var. Utanmasalar Koramiral seviyesi diyecekler
Onu deseler yine iyi adam değil, vasıfsız gibi hiç Garp’a yakışmayan alakası olmayan şeyler söylüyorlar.Bak o da var. Utanmasalar Koramiral seviyesi diyecekler
Şimdi doğruya doğru pek sevdiğim bir karakter değil ama gereksiz gömülünce savunuyorum bazen. Kırk yıllık denizcinin iki dakikada denizcileri satacağını düşünüyor bazı arkadaşlar maalesef.Onu deseler yine iyi adam değil, vasıfsız gibi hiç Garp’a yakışmayan alakası olmayan şeyler söylüyorlar.
O öyle olsaydı diye bir şeyi ben demiyorum, Teach'in kendisi diyor. Sen bunu anlayamadığın için halen uzatıp duruyorsun. Beyazsakal ile olan karşılaşmayı aç ne demiş Teach. Ace'i istesem Denizcilere ölü verirdim diyor, sen ise bunu görmezden gelip Akainu öldürdü diyorsun. Ace Denizcilere teslim edildikten sonra iş neredeyse bitmiş durumdaydı, Akainu'da aynı diğer Denizcilerin uğraştığı gibi uğraşarak Ace'i öldürmüş oldular, bu bir grup başarısı, sen bunları Akainu'ya mal etmeye çalışıyorsun halen. Denizciler öldürdü desen yine bir mantık bulucam, ama yine Teach teslim etmese zaten Denizciler Ace'i yakalayamazdı. Her türlü Akainu'ya gereksiz bir pay çıkarmaya çalışmışsın. Beyazsakal'ın sonunu getiren olayları çıkaran ve sona erdiren, en sonunda onun pozisyonunda oturan kişi Teach. Ben bundan bahsettim sen kalktın bana alakasız şekilde Akainu diyorsun, Denizciler komple yaptı desen yine neyse ki bunu söylemeyip sadece Akainu'ya mal etmeye çalışıyorsun, önceki mesajlarında da zaten Akainu Beyazsakal'ı öldürdü gibi bir şeyler söylüyordun sana olayları tek tek anlatamama ve Beyazsakal'ın yüzüne aldığı darbeden önce bile öleceğini kabul ettiğini sana göstermeme rağmen halen aynı şeyleri burada bana anlatıyorsun.@Erkan12
Haklı gözükmek veya karşıdaki insanı yıldırmak için "O öyle olsaydı bu böyle olurdu" diye satırlarca ben de yazarım senin gibi, başkası da yazar.
O anlamı çıkarmak için ana faktör ifademi ne kadar zorlamışsın ki bu da ilginç bir nokta. Öyleyse Luffy seri başından beri hiçbir zaman bir galibiyette ana faktör olmadı senin mantık ile.
Bana demişsin ama asıl sen (belki fanlık belki de haterlık yaparak) asıl olayı kaçırıyorsun. Kısa bir savaştan bahsediyoruz sen süreçleri araya katıyorsun.