Yine ne kurdun kafanda da Vers'e kazandıracaksın yarışı...Rb yeni taban güncellemesi getirmiş ama sadece Vers'in araca takmışlar. Aynen, araç Vers'e göre geliştirilmiyor...
Yine ne kurdun kafanda da Vers'e kazandıracaksın yarışı...Rb yeni taban güncellemesi getirmiş ama sadece Vers'in araca takmışlar. Aynen, araç Vers'e göre geliştirilmiyor...
Çocuğu doğduğu için 0.5 saniye yavaşladı adam:/ Bugünden itibaren aldığı her güncelleme sonuna kadar helal.Rb yeni taban güncellemesi getirmiş ama sadece Vers'in araca takmışlar. Aynen, araç Vers'e göre geliştirilmiyor...
Piastri 15. virajda duvara girdi bileYine ne kurdun kafanda da Vers'e kazandıracaksın yarışı...
Çocuğunu daha erken görmek için 305 kmyi yarım saatte bitirirken Verstappen babaÇocuğu doğduğu için 0.5 saniye yavaşladı adam:/ Bugünden itibaren aldığı her güncelleme sonuna kadar helal.
Alonso aynı cümleyi kurmak için deliriyordur şu an. En ufak bir geçişte bu cümleyi kuracak kesin.Tam Verslik hareket yalnız şu slkslklks
Şundan gelir...Tam Verslik hareket yalnız şu slkslklks
İzleyemedim de Vers'i beklerken starta yetişemedi diye duydum. :/Tsunoda elendi... Taban işte abi, Versbull.
Bearmana şaşırdım, haasın iyi olması bekleniyordu.
Edit: Tsunoda son tura yetişememiş bile. Rezil bir takım.
Göstermedi zaten reji. Ben de spikerden duydumİzleyemedim de Vers'i beklerken starta yetişemedi diye duydum. :/