Sprinte kadar fikrim değişmezse ben bu hafta kullanacağım.Limitless'ı şimdi mi kullansam Belçika'ya mı bıraksam diye düşünüyorum. Sanırım Belçika'ya bırakacağım. Kimi bana her türlü iyi puan getirecek.
Sprinte kadar fikrim değişmezse ben bu hafta kullanacağım.Limitless'ı şimdi mi kullansam Belçika'ya mı bıraksam diye düşünüyorum. Sanırım Belçika'ya bırakacağım. Kimi bana her türlü iyi puan getirecek.
Hmmmm ikileme düştüm şimdi.Sprinte kadar fikrim değişmezse ben bu hafta kullanacağım.
Dün kurduğu dominasyon şaka falan değildi... Biz yine de gülüyorduk. KAIZOKU OU!
Russell takım arkadaşı tarafından geçildiği sürece ne olursa olsun gülersiniz siz. Hamido takla bile atsa umursamazsınız kdmdmdDün kurduğu dominasyon şaka falan değildi... Biz yine de gülüyorduk. KAIZOKU OU!
Bu sene yaris kazanamaz ama podyum gorebiliriz, seneye piastri etkisi yaparsa overiz
Monakoyu iyi biliyormuş. Leclercin evinde win geliyor.Bu sene yaris kazanamaz ama podyum gorebiliriz, seneye piastri etkisi yaparsa overiz
hadjar bu çocuğu rahat tokatlar, değerini anlamıyolar çocuğunMonakoyu iyi biliyormuş. Leclercin evinde win geliyor.