Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

FIFA Kulüpler Dünya Kupası Fantezi Ligi Turnuvası

• Konbuyu başlatan Üye silindi 789
  • Başlangıç tarihi
Kane hem oyundan hem de gelecekte oluşturacağım tüm takımlardan çıktı. Neuer de gol yemez inş :s

Kane hem oyundan hem de gelecekte oluşturacağım tüm takımlardan çıktı. Neuer de gol yemez inş :s
+1. Zaten alasım yoktu, oynayacağını da düşünmüyordum, oynasa bile rakip ismi var diye tutsa tutsa onu tutar diye almayacaktım ama 18. Ligin takımına da tıklatır dedim, o kadar da çöp değildir dedim. Yok, adam kıçını bile kaldıramıyor. Aşırı kötü bir oyuncu ya. 52 yaşında gibi oynuyor resmen. Bayern bunu satıp @pilavüstükuru 'yu alsa en azından karınları doyar.

https://www.fantasyfootballscout.co.uk/ şu sitedeki başlıklarda yer alan oyuncuları toplasaydım keşke. Bildiğimiz oyunculardan seçeyim dedim, tutmadı.
Bütçeyi ayarlamak için mecbur bilinmeyen oyuncuya gidiyorsun. Yüzdesine bakınca da büyük ihtimalle bilenmeyen oyuncu düşük fiyatlı ama ilk 11 garantili oluyor.

Benim kaleciler, messi ve türk oyuncular sabit olduğu için zaten fazla oyuncu aramama gerek kalmadı. Ona rağmen çok kararsız kaldım.

De Arras ve Palmeiras orta saha ve forveti gol katkısı ihtimali yüksekti alıp alıp çıkardım en son almadım. Bakalım şov yapacaklar mı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık