@artyomdh scout erbabı değil ama kadro yaparken şike şike baba şarkısı dinliyormuş.Birinin kadrosu siteden alınmış ya da kendisini burada harcamaması gereken bir scout erbabı.
@artyomdh scout erbabı değil ama kadro yaparken şike şike baba şarkısı dinliyormuş.
+1. Zaten alasım yoktu, oynayacağını da düşünmüyordum, oynasa bile rakip ismi var diye tutsa tutsa onu tutar diye almayacaktım ama 18. Ligin takımına da tıklatır dedim, o kadar da çöp değildir dedim. Yok, adam kıçını bile kaldıramıyor. Aşırı kötü bir oyuncu ya. 52 yaşında gibi oynuyor resmen. Bayern bunu satıp @pilavüstükuru 'yu alsa en azından karınları doyar.Kane hem oyundan hem de gelecekte oluşturacağım tüm takımlardan çıktı. Neuer de gol yemez inş :s
Bütçeyi ayarlamak için mecbur bilinmeyen oyuncuya gidiyorsun. Yüzdesine bakınca da büyük ihtimalle bilenmeyen oyuncu düşük fiyatlı ama ilk 11 garantili oluyor.https://www.fantasyfootballscout.co.uk/ şu sitedeki başlıklarda yer alan oyuncuları toplasaydım keşke. Bildiğimiz oyunculardan seçeyim dedim, tutmadı.
@artyomdh scout erbabı değil ama kadro yaparken şike şike baba şarkısı dinliyormuş.
İftiralar atılmaya başlanmış hemen. Çok iyi olmanın da böyle dezavantajları oluyor işte. Güçlü mentala sahibiz ki sarsılmıyoruz.Birinin kadrosu siteden alınmış ya da kendisini burada harcamaması gereken bir scout erbabı.