Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Muhtemelen dragon slayer gucunun tamamini tuketince ejderha oluyosundur bunu kestirmek cok zor degil zaten.
Igneel konusuna gelirsek gecmiste Acnologia'nin onun da ruhunu aldigi konusu muamma.Metallicana vb. ejderlerin aldigiysa kesin bilgi.Ancak eksik gucuyle gelen Igneel Acnologia'nin tek kolunu alabildiyse tam gucu daha fazlasini da yapabilirdi diye dusunuyorum...
Seride acik olarak ejderhalara karsi sadece dragon slayer buyusunun ise yarayacagi defalarca soylendi.Acnologianin soyledigine gore dunyadaki ejder sayisi 7 ise Gildarts bunlardan biri degil.Ancak bu demek degil ki Gildarts gelip onemli bir katki yapmayacak olacak olan da budur zaten.
Serinin akisina bakarsak ki sahsi fikrim Zeref'in Gray ; Acnologia'ninsa Natsu tarafindan yenilecegidir.(2. si kesin bence) Sonrasinda ise final savasinin Gray vs Natsu oldugu kacinilmazdir.
Bu bolumdeki savasin daha da uzayabilecegi konusunda ise son derece haklisiniz.Ancak Fairy Tail'in diger serilerden farki akici olmasinda.Zaten finali de fazla uzak olmasa gerek...

Muhtemelen dragon slayer gucunun tamamini tuketince ejderha oluyosundur bunu kestirmek cok zor degil zaten.
Igneel konusuna gelirsek gecmiste Acnologia'nin onun da ruhunu aldigi konusu muamma.Metallicana vb. ejderlerin aldigiysa kesin bilgi.Ancak eksik gucuyle gelen Igneel Acnologia'nin tek kolunu alabildiyse tam gucu daha fazlasini da yapabilirdi diye dusunuyorum...
Seride acik olarak ejderhalara karsi sadece dragon slayer buyusunun ise yarayacagi defalarca soylendi.Acnologianin soyledigine gore dunyadaki ejder sayisi 7 ise Gildarts bunlardan biri degil.Ancak bu demek degil ki Gildarts gelip onemli bir katki yapmayacak olacak olan da budur zaten.
Serinin akisina bakarsak ki sahsi fikrim Zeref'in Gray ; Acnologia'ninsa Natsu tarafindan yenilecegidir.(2. si kesin bence) Sonrasinda ise final savasinin Gray vs Natsu oldugu kacinilmazdir.
Bu bolumdeki savasin daha da uzayabilecegi konusunda ise son derece haklisiniz.Ancak Fairy Tail'in diger serilerden farki akici olmasinda.Zaten finali de fazla uzak olmasa gerek...
Önceden Acnologia vs Igneel olmuş belli. Igneel END'den haberdar ama END'nin Natsu olduğunu biliyor muydu muamma. Katılmadığım nokta Zerefin ölmesiyle Natsu da ölüyor olması. Yani en son Gray vs Natsu olmaz bence. Dünyada 7 tane dragon slayer olduğu nerde geçti? Benim anladığım kadarıyla Acnologia 7 tane daha dragon öldürürse Kara Ejdere dönüşeceği. Ha bütün ejderleri öldürünce mi Kara Ejder olur orası bilinmez. İlerde açıklama getirir muhtemelen

Önceden Acnologia vs Igneel olmuş belli. Igneel END'den haberdar ama END'nin Natsu olduğunu biliyor muydu muamma. Katılmadığım nokta Zerefin ölmesiyle Natsu da ölüyor olması. Yani en son Gray vs Natsu olmaz bence. Dünyada 7 tane dragon slayer olduğu nerde geçti? Benim anladığım kadarıyla Acnologia 7 tane daha dragon öldürürse Kara Ejdere dönüşeceği. Ha bütün ejderleri öldürünce mi Kara Ejder olur orası bilinmez. İlerde açıklama getirir muhtemelen
E.N.D'i yok edemedim dedi ya. Belki de Natsu olduğunu öğrendiğinde yok edememiştir.

E.N.D'i yok edemedim dedi ya. Belki de Natsu olduğunu öğrendiğinde yok edememiştir.

http://mangadenizi.com/manga/fairy-tail/465/10 burada belirtiyor Zeref, Igneel'in neden öldüremediğini. Igneel de kitabı açmamasını söylemişti zaten Natsu'ya muhtemelen açınca kendisinin E.N.D olduğunu göreceği için açmamasını istedi. Diğer tarafan da Zeref-Igneel başta olmak üzere diğer ejderhalar ve Lucy'nin atası Acnologia'yı yok etmek için plan yapmışlar. Igneel'de hem Acnologia'yı hem de Zeref'i yok edecek olan E.N.D.'yi eğitmiş. Bu durumda yok etmesine gerek kalmıyor zaten.

Evet Sora'nin da belirttigi gibi Igneel hakkindaki soruna http://mangadenizi.com/manga/fairy-tail/465/10 bu sayfada aradigin cevabi bulabilirsin.

Acnologia zaten kara ejderha.Ejdarhalar hakkindaki sorunun cevabi ise surda. http://mangadenizi.com/manga/fairy-tail/470/19
Ki bunlar Natsu,Gajeel,Wendy,Sting,Rouge,Laxus ve Cobra oluyor.
Butun ejderhalari oldurebilirse kendini yok edebilecek birsey kalmayacak o yuzden yok etmek istiyor. (Muhtemelen Zeref haric) Ayrica onlarin da kendi gibi gercek ejderhaya donusme potansiyelleri var.

Zeref ölünce Natsunun da ölecek olmasına elbet bir çözüm getirilecektir.Sonuç olarak Natsu daha önce ölmüş biri.

Son vs ''Gray vs Natsu' olmasi tamamen sahsi kanaatim.Elbette olmayabilir de.Lakin bastan beri ates ve buz olmalari bastan beri bir cekisme icinde olmalari ayrica Natsu'nun en guclu seytan olup Gray'in seytan kesici olmasi bunlari birlestirince ortaya boyle bir varsayim cikiyor.Bir nevi Naruto vs Sasuke gibi.

Yahu Laxus'a yapılır mı bu? Adama baştan handikabı verdi, şimdi geri planda bırakacak.
Shanks olayından da gına geldi ama artık.:(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık