Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Adamda 8 tane lacrima varmış boşuna 4 elemanı teklememiş :(
Ben Acno-Zeref ilişkisini merak ediyorum. Zeref de Acnoyu tekler tam olur. Natsu da Zerefi tekler.
Fairy Tail seninle natsu ha gayret :(

Acnologia baba beklentileri karşılıyor. Büyük ihtimal yenilişi her zamanki gibi saçma olacak ama inşallah imana gelip iyi tarafa geçen villainler ordusuna katılmaz :( Bir de bu eleman Laxus, Wendy, Gajeel, Natsu'yu beraber yakalamıştı neden o zaman öldürmedi :confused:

Bu bölüm ile acnologianın bir ejderha avcısı tarafından yenilemeyeceği kesinleşmiş.Muhtemelen güçlü bir karakter muhtemelen gildarts hayatını feda edip acnologia ile birlikte ölür diye düşünüyorum ur ile şu şeytan arasında geçen olay gibi.

Yada bu olaydan sonra boyut değiştirir savaş ve tüm evren Acnologiaya karşı olduğu bir savaş olur.Bu olayın soru işareti olmasının tek sebebi de ignellin bu arkadaşın kolunu almış olması nasıl yaptı ise meçhul.

Ben Gildartsın yapacağı büyünün Acnoya etki edeceğini düşünmüyorum çünkü adam ejderha. Ejderha avcısı olmayan birisinin büyüsü işlemez kolay kolay. Ayrıca Serana hiç saldırmadı acnoya. Acno deldi geçti saldırma fırsatı vermeden

Acnologiaya karsi sadece ejder kesici buyusu ise yarar. Gildarts istedigi kadar guclu olsun dragon slayer gucu olmadigi surece sadece karsi koyabilir , zarar veremez zaten daha once olan da budur.

Kılıf zor iş sanki. Adam gelir der ki;
Ejdet avcısı olmayabilirim, tanrı avcısı da olmayabilirim. Fakat o günden(flashback) sonra acno-slayer oldum.
Bu bir yana illa ds olmaya gerek olmayabilir. Onu aşan da bir şey olabilir. Kendi kendine de öğrenebilir.

Bilinen güçlü ve gözükmeyen başkası da olabilir gelecek olan. Gildarts şart değil ama daha ne zaman gelecek bu adam?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık